Esinizin tarafinda da mi kimse yok? Bayramda artik esiniz siz gidersiniz annenizin yanina yalniz olmaz. Disari cikip gezdirirsiniz ailenizi hem evde tikili kalmamis olursunuz. Cikarci kotu insanlarla cevrili olmaktan iyidir az ve oz insan olmasi.Herkese merhaba. Sadece içimi dökmek istiyorum.
Biz yalnız bir aileyiz. Annem babam ve ben varız sadece annemin tarafı var ama herkes kendi kendine. Ramazanda bayramda o kadar mutsuz hissediyorum ki. Herkesin sofraları dolu dolu olur bizim bomboş. Ben şuan evliyim mesela eşim 15-20 dakikalığına eve gelecek iftarda yiyip gidecek annem tek kalacak evde. Annem hep yalnızdı. Beni doğurduğu gün bile kimse kalmamış yanında ki aşırı fedakar bir kadındır. Kendimi geçtim ama annemin bu kadar yalnızlıkla sınanması beni çok düşündürüyor. Bayram olurdu yatak odamızın yan tarafı komşumun balkonu.. dolar dolar taşardı biz vakit geçsin diye uyurduk. Bir şekilde hep yalnız kalıyoruz ve ben bazen isyan ediyorum artık neden sürekli yalnızlıkla sınanıyoruz diye.. çok içimde bu mesele hep rahatlamak için yazdım
Herkese merhaba. Sadece içimi dökmek istiyorum.
Biz yalnız bir aileyiz. Annem babam ve ben varız sadece annemin tarafı var ama herkes kendi kendine. Ramazanda bayramda o kadar mutsuz hissediyorum ki. Herkesin sofraları dolu dolu olur bizim bomboş. Ben şuan evliyim mesela eşim 15-20 dakikalığına eve gelecek iftarda yiyip gidecek annem tek kalacak evde. Annem hep yalnızdı. Beni doğurduğu gün bile kimse kalmamış yanında ki aşırı fedakar bir kadındır. Kendimi geçtim ama annemin bu kadar yalnızlıkla sınanması beni çok düşündürüyor. Bayram olurdu yatak odamızın yan tarafı komşumun balkonu.. dolar dolar taşardı biz vakit geçsin diye uyurduk. Bir şekilde hep yalnız kalıyoruz ve ben bazen isyan ediyorum artık neden sürekli yalnızlıkla sınanıyoruz diye.. çok içimde bu mesele hep rahatlamak için yazdım
Kayınvalidem kayınpederim ve kayınlarım var ama kaynımım biri başka şehirde zaten. Her akşam da birine gidilmez ki. 1 kere belki 2 kere bir araya gelinir ben, eşim ve babam da çalışıyoruz çünkü.Esinizin tarafinda da mi kimse yok? Bayramda artik esiniz siz gidersiniz annenizin yanina yalniz olmaz. Disari cikip gezdirirsiniz ailenizi hem evde tikili kalmamis olursunuz. Cikarci kotu insanlarla cevrili olmaktan iyidir az ve oz insan olmasi.
Annemin arkadaşları hep başka şehirlere taşındılar genelde şansına. Bir de biraz olgun bir kadın herkesle de anlaşamıyor.Bunca senedir arkadaşta mı edinemediniz ailecek? İlla kan bağı olmasına gerek yok, insan arkadaşıyla bile bayram görüşüyor. Uzak akrabalarla küs değilseniz görüşebilirsiniz.
Hayır küslük yok ama herkes farklı şehirlerde. He çağırsa annem gelirler belki ama en fazla biri gelir diğerleri uzak diyorAnne tarafi niye kendi halinde? Küslük falan mi var? Ya da arayip cagirsaniz gelmezler mi? Baba tarafinda durumlar nasil? Peki esinizin ailesi?
Yalnizlik cok zor. Benim annem de kalabaliklar icinde yalniz. Etrafta insan olmasi da bir yere kadar. Anlayisli insanlarin olmasi lazim.
Arada bir fakir kişileri cagirip.misafir edin evinizde.Yalniz kalmazsınız.Herkese merhaba. Sadece içimi dökmek istiyorum.
Ben de şu sıra yalnızlığımı düşünür oldum tutunacak bir dal arıyorum Allah yardımcımız olsun.Herkese merhaba. Sadece içimi dökmek istiyorum.
Başta bunu tercih ettikten sonra sonrasında edinmek zor olur maalesef çünkü insanlar bizim istedigimiz zaman gidip istediğimiz zaman gelmezler maalesef. Bu bencede kesinlikle tercih çünkü başka türlü bu denli yalnızlık olamaz.Başta biraz tercihli yalnızlıktı anneminki şimdi üzülüyor
Ramazan için açmanızın Özel bir sebebi mi var yoksa böyle günlerde daha çok mu yalnız hissediyorsunuz? Ben pandemiye kadar her akşam ya davet verir ya bir yere davetli olurdum ama teravihe filan yorgun olurdum. 2-3 senedir ibadete daha fazla vakit ayırıyorum regl olduğum hafta misafir çağırıyorum sadece. Yapacağım harcamayı da bol bol sadaka verdim yanlış anlamayın. Bu akşam teravihe gittim bi sürü tanıdık yüz gördüm samimi değiliz ama mahallede görüp merhaba dediğim insanlar. Bi adım atsam emin olun kanka olacak gibiyiz. Bence Ramazan özelinde ise cami türbe gezin muhakkak çok candan insanlar oluyor. Diğer zamanlar için ise kurs, belediye etkinliği, sahil (varsa) yürüyüşü yapın insanlara merhaba, iyi akşamlar vb deyin yavaş yavaş ısınır kaynaşırsınız. Ama aileniz kendi halinde daha mutluysa insanların rutinini bozmayın. Bugün yeni evli arkadaşıma dediğim gibi kendi evinin hanımı sensin düzeni sen kuracaksın? Misafir ağırlamak istersen zaten akrabalarla iş arkadaşlarınla başlarsın kafan uyarsa kardeş gibi oluyorsun. Dışarıda sosyalleşmek istersen al çayını çekirdeğini parka git bi bardak çay ikram edersin birine tanışırsın. Herkes kötü değil herkes bizi dolandırmaya çalışmıyor baştan temkinli olursunuz sonra sonra ısınır ortamHerkese merhaba. Sadece içimi dökmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?