Kızlar yaşlar kaç . Bende 4 çocuk var .Çalışıyorum . Çocukların ikisi okula gidiyor . Dersler sinavlar çok vakit bulamıyorum .
Geçen sene de böyle sayfa vardı . Bayrama kadar hepimiz 10 kg yakın kilo verdik . Hadi gayret edelim .
Gerçekten herkes 10 kiloya yakın kilo mu verdi şimdi çok gaza geldimKızlar yaşlar kaç . Bende 4 çocuk var .Çalışıyorum . Çocukların ikisi okula gidiyor . Dersler sinavlar çok vakit bulamıyorum .
Geçen sene de böyle sayfa vardı . Bayrama kadar hepimiz 10 kg yakın kilo verdik . Hadi gayret edelim .
Yaş 35 söylerken de yazarken de zor geliyor:) çalışıyorum ,çocuklar da olunca yorgunluk bitkinlik fazlasıyla oluyor ve spor yapamıyorum.Sağlıklı beslenme derseniz yetişme tarzımız karbonhidrata dayalı :) Mesela bu sabah patates kızartması yedim kendimi tutamadımKızlar yaşlar kaç . Bende 4 çocuk var .Çalışıyorum . Çocukların ikisi okula gidiyor . Dersler sinavlar çok vakit bulamıyorum .
Hayırdevam ediyor musunuz?
Ne sen sor ne ben söyleyeyim.Kaçtın başladığında şu an ne durumdasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?