Ramazan bayramına kadar kilo verme yarışması.

Teşekkür ederim:) ben yarın sabah başlıyorum inşallah.İşyerine öğlen yemeği için yoğurt elma götürmeyi düşünüyorum. Bir de arkadaşım bir aylık Leslie egzersizleri ile 15 cm inceldi.Ona başlamayı düşünüyorum.Umarım bu sefer bozmam hep birlikte olursak daha kolay olacak inşallah

Güzel düşünmüşsun. Acıkınca kutu sütü kafaya diktiğimi bilirim :) ay o egzersiz olayı süper. Mutlaka yap, herkes çok memnun.

Beni de yaz :)

15 gündür bende diyet ve yürüyüş yapıyorum . Tartım çalışmıyor . Kaç kiloyum onu bile bilmiyorum ama 3 senede bir 10-15 kilo verip koruyamayan biri olarak bu sefer son olur inşallah. Tartıyı ayarlayıp aranıza katılırım. Kilo vermek bana kolay ama almak daha kolay . Sistemim şu . Bol yürüyüş ve ölçülü yemek . Öyle dört zeytin yedi kaju bana uygun değil. Ben yediklerimi yazmayım ama verdiğim kilo miktarını yazarım tartı alıp .

Tamam

olur

Kızlar yaşlar kaç . Bende 4 çocuk var .Çalışıyorum . Çocukların ikisi okula gidiyor . Dersler sinavlar çok vakit bulamıyorum .
Geçen sene de böyle sayfa vardı . Bayrama kadar hepimiz 10 kg yakın kilo verdik . Hadi gayret edelim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…