- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Bende tek motive olamıyorum. Site beni motive ediyor.Siz bugün iyisiniz. Ben bugün yedim biraz. Tek motive olamıyorum . Beni yanlız bırakmayın.
:) hoşgeldin leylakcim. Bende kilo vermeye çalışıyorum. Ne kusuru olur öyle seyler.
İnşallah kilo veririz. Ben 1 haftadır diyetteyim. Epey açlık çekiyorum.
66.2 ile başladım 64.9 geldim bugün.
1.5 kiloya yakın verdim. Ne yaptığıma gelince acıkınca elma havuç marul salatalık yoğurt süt gibi kalorisi düşük şeyler yiyorum. Nescafe türk kahvesi sütlü kahve kurtaricim. Yeşil çay da içmeye çalışıyorum
Güzel düşünmüşsun. Acıkınca kutu sütü kafaya diktiğimi bilirim :) ay o egzersiz olayı süper. Mutlaka yap, herkes çok memnun.Teşekkür ederim:) ben yarın sabah başlıyorum inşallah.İşyerine öğlen yemeği için yoğurt elma götürmeyi düşünüyorum. Bir de arkadaşım bir aylık Leslie egzersizleri ile 15 cm inceldi.Ona başlamayı düşünüyorum.Umarım bu sefer bozmam hep birlikte olursak daha kolay olacak inşallah
Merhaba hanımlar,
Ramazan bayramına kadar benimle kilo verecek arkadaşlar . Hep beraber kilo verelim .
Ben şuan 78.9 kg
Hedefim ayda 4kg verip ramazan bayramına 65 kilo olmak .
Yani 13 kg .
Sabah
1 bardak ılık su .
40 dk yürüyüş .
7.30 da işe başladığım için 12.30 , 6.30 iki öğün yapacağım .
E elvan7 78.9kg
deniz diyette 65 kg
@Yenilikiyigelirbelki 55kg
Bir gün belirleyip haftalık olarak kilolarımızı yazsak nasıl olur mesela pazartesi
Pazar da olur farketmez ama bir gün belirlersek daha disiplinli olabilirizPazar olsa :)
Her gün tartılsam depresyona girerimBen hergün tartılıyorum. Gün bana fark etmez kızlar siz belirleyin
TamamBeni de yaz :)
olur15 gündür bende diyet ve yürüyüş yapıyorum . Tartım çalışmıyor . Kaç kiloyum onu bile bilmiyorum ama 3 senede bir 10-15 kilo verip koruyamayan biri olarak bu sefer son olur inşallah. Tartıyı ayarlayıp aranıza katılırım. Kilo vermek bana kolay ama almak daha kolay . Sistemim şu . Bol yürüyüş ve ölçülü yemek . Öyle dört zeytin yedi kaju bana uygun değil. Ben yediklerimi yazmayım ama verdiğim kilo miktarını yazarım tartı alıp .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?