Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Ben de göbeğimden kurtulmak istiyorum Yoğurt kürünü metheden çok var ,denedin mi hiç,bir de mekik tamamdır,ben yapamıyorum bari sen yap

Ben de göbeğimden kurtulmak istiyorum Yoğurt kürünü metheden çok var ,denedin mi hiç,bir de mekik tamamdır,ben yapamıyorum bari sen yap

Yoğurtu bi Hafta denedim olumlu sonuç aldım . Sonra kayinna Da kaldım felan fesmaken derken kaldı gitti . Bugün başlıyacam ins ona . Mekik çekmek zor geliy

Yoğurtu bi Hafta denedim olumlu sonuç aldım . Sonra kayinna Da kaldım felan fesmaken derken kaldı gitti . Bugün başlıyacam ins ona . Mekik çekmek zor geliy
Bana da zor geliyorBaşım dönüyor bir de çekerken,yürüyüş te etkili diyorlar ama küçük çocukla da yürünmüyor .Göbeği eritelim diye çocukları eritiriz sonra

Bana da zor geliyorBaşım dönüyor bir de çekerken,yürüyüş te etkili diyorlar ama küçük çocukla da yürünmüyor .Göbeği eritelim diye çocukları eritiriz sonra

Onun icin adım dansi var açıyorum onu. Tv im smart tv . Ondan aciyoruyim yürüyorum . 10 dakikada 1000 adım attiriyor
Mekikide 4 dk lik var değişik şekillerde onu yapıyorum . Bir dakikada 4 hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…