daha cogunu gömecektimde cikmam lazim neyse artik bidakineRabiş tek mesajda kaç kişiyi gömme kapasiten var ?
Sen bana ne demek istiyorsunyaaa inanmiyorum amacin beni öldürmekne demek benim kadar basina tas düssün kamyon kadar tas düssün desen daha hafif olurdu sen basima düsdünmü bittim demek
amacin Türkiyeye gelmemi engellemek gelirsem yolmadan dönmicemi biliyorsun
ama agustosda ordayim bittin sen
ahali nevosun helvasini hazirlayin simdiden kim güzel yapiyorsa o yapsin
sakin @-VUSLAT- yapmasin mantilarini gördük sonucta
Üyelik iptalicimcime niye banli
Yok ablam ya bir yılı geçkin tanıyorsun beni neysem öyleyim işteKendilerine tembel dedirenler tam tersidir fatmam.
Ama ama niye kiÜyelik iptali
Hazır yufkadan yapmadım el açması yaptımHazır baklava yufkasından olanı herkes yapar ben revani yapcamkıskan
cok zayifsin düsersen kafami yararsin diyordumSen bana ne demek istiyorsun
Benim helvamı sen yap
Kolay mı revani üstüne şerbeti döktüm dağıldı ayol niye dağıldı anlamadımRevani de kolay ben geçen ramazan da aşure yapmıştım soğuk servis
Geçmiş olSun nen varşimdi hasta yatıyorum.
BiciriksizKolay mı revani üstüne şerbeti döktüm dağıldı ayol niye dağıldı anlamadım
Nazar nazar ah dostlar sormayın çok nazara geliyomBiciriksiz
Sakın es geçme beniyaaa inanmiyorum amacin beni öldürmekne demek benim kadar basina tas düssün kamyon kadar tas düssün desen daha hafif olurdu sen basima düsdünmü bittim demek
amacin Türkiyeye gelmemi engellemek gelirsem yolmadan dönmicemi biliyorsun
ama agustosda ordayim bittin sen
ahali nevosun helvasini hazirlayin simdiden kim güzel yapiyorsa o yapsin
sakin @-VUSLAT- yapmasin mantilarini gördük sonucta
He he tamam kesin nazarNazar nazar ah dostlar sormayın çok nazara geliyom
Ahhh bende 10 yaşındayken toplardım şimdi bebeler internet kafelerKendime bayramlık aldım çocukluk günlerindeki gibi başucuma koydum... sabahı bayram çocukları gibi sabırsızlıkla bekliyorum ah nerde eski Bayram'lar şeker topladığımız tonton teyzeler biz büyüdük herşey eskidi eski tat tuz kalmadı bayram diyince eskiden konu komşu beklenirdi şimdi Deniz kumsal tatil oldu dostluklar eskidi bir apartmanda kimse kimseyi tanımaz oldu
Birde diyorlar biz neden Böyle olduk saygının olmadığı yerde Sevgi'de olmaz büyükleri eşi dostu akrabaları ziyaret edelim Bayram'ı bayram tadında geçirmek dileğiyle Bayramınız kutlu olsun
Tabi tabi kesin öyledircok zayifsin düsersen kafami yararsin diyordumtersi iste
helvayi @deynepnaz yapsin avukatligini yapan ogerci helva diye önümüze ne getirir belli degil zehirleniriz kk olarak aman kalsin oda yapmasin
helvaci araniyor usta helvaci