Biliyorum deynebim çok uzunya bu sefer latife edeyim dedim7 temmuz oylama başlıyor.
8 temmuz nikah var
31 temmuz oylama bitiş.
Almaz benim nailem o bir diyet gurusuKuzum deyince ters tepki yapar mı acaba?Belki kuzu etini seviyordur ,aklına düşürmüşümdür,akşama yapar yine kilo alır
Kazen bey zorda geçse güzel günler yaşıyorsunuz , zananızın kıymetini bilin tadını çıkarın .içi beni yakar dışı sizi yakar
Karşı taraf ta aynı mı düşünüyor acaba?Allah yardımcınız olsun.içi beni yakar dışı sizi yakar
Şeyyy kemm kümmAlmaz benim nailem o bir diyet gurusuramazanda olur okadar kusur kadı kızındada
Sen ne yaptım 70 den aşagı düşenedinmi ?
HalaY çek halay halay stresi alır halay ruha güzellik katar çek bir halay göreceksin ne stres kalır ne dert ne tasaiçi beni yakar dışı sizi yakar
Bu sefer öyle olacakNevoşum yarışmaya katıldıgımı bile unuttum yahu ne vakit oylama
Hayırlı yolculuklarBu sefer öyle olacak
Oylama tarihi bayramın son günü,bende yarın memlekete gidiyorum.Becerebilirsem o gün açarım yoksa bayram sonu artık
Ne de olsa oylama süresi uzun olacak
Sağol canımHayırlı yolculuklar.Yolunuz açık olsun. Ailenle buluşunca bizi unutursun ,ne zaman döneceksin?
Anam biri tarifimi çalmışBayrama baklava yapıyorum
Anam biri tarifimi çalmışhemide 1 tepside iki çeşit baklava yapmış bunu ancak nana cadısı akıl ederdi
Eline sağlık kuzumm.
Not:Şerbetini çok sıvı yapma
Ellerine sağlık canımBayrama baklava yapıyorum
Hazır baklava yufkasından olanı herkes yapar ben revani yapcamBayrama baklava yapıyorum