- Emoji Skoru
- 15.844
- Puanlar
- 298
al tatlım bu bombayı kullan @deynepnaz a.beni sevmeyenin profilini bombalicagim okadar
kasiniyonuz ben kasiyorum sadece yoksa cok sessiz uslu birseyimdirEsteğfirullahAma bak sen kendin yazmışsın
Seviyorum seni kız
resim yüklenmiyormus bombalicaktimda profilini
@deynepnaz bu bizden sana hediye @Kakao ve Ben ileden
Eki Görüntüle 1856228
evet sikayet etmeliyiz bence ya hesablarimizi ele gecirirseokudum okudum geçmişi.. ünlü hacker olmuş @Nevreste baksana rabişim..
senin mantınımı beğenmedi bu @rabia01@rabia01 senin beğenmediğin matım 2. sırada, çatla
senin instragamni bombalicam bida beni siddet yanlisi gösterirsenBen seni çok seviyorumBana atma bomba
Çok uslusundur bilmem mikasiniyonuz ben kasiyorum sadece yoksa cok sessiz uslu birseyimdir
bende seni seviyorum vuslatim
edelim şikayet edelimm.. dee kimeeeevet sikayet etmeliyiz bence ya hesablarimizi ele gecirirse
Evet beğenmedisenin mantınımı beğenmedi bu @rabia01ağzının tadını bilmiyo o vuslatımm..
sondan ikinci sirami@rabia01 senin beğenmediğin matım 2. sırada, çatla
ne kadar genç bir anne değilmi kıskandımsenin instragamni bombalicam bida beni siddet yanlisi gösterirsen
canim benim seviliyorsun
Baştansondan ikinci sirami
abooouvvv bunu sen atal tatlım bu bombayı kullan @deynepnaz a.
bencede kacalim senin o son bomban feci olmus kacccchadi şimdi kaçalımmm.. topukla rabişimm
neyy hayatında mantı görmemiş oo nerde oklavaEvet beğenmediKoca koca yapmışsın dedi bana
mantiya benzese barisenin mantınımı beğenmedi bu @rabia01ağzının tadını bilmiyo o vuslatımm..
napam bula bula bunu buldum tamam ben atarım @deynepnaz ımaabooouvvv bunu sen at
arkandayim ben korkmaedelim şikayet edelimm.. dee kimeeeele geçirirse yandığımızın resmidir ..