Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Hayatta alıngan bi insan olmadım hiç bir zaman ama bende açık sözlü bir insanımdır ama aciksozlu olmak şaka yapmak çok ayrı şeyler.Verdiğim örnekti benim ayrıca.Yağcılık deyimi çıkar amaçlı şeylerde kullanılır genelde benim dediğim burda kimsenin birbirini ne yağlayacak ne durumu ne ihtiyacı var oydu..Uzatmaya gerek bi konu olmadığını düşünüyorum sen söyledin ben cevapla belirttim.Hatmece h le

Teşekkürler Sedef S ile

Bilmem o senin görüşün taBiki bana öyle yağcı bacı gibi geliyor hissetemedim bi duruş belki...yinede dostluk güzel şey fazla mucuk mucuk olmadığı sürece buda benim görüşüm
Hatmece sadece darılan O arkadaş değil ki sana,geçenlerde bir arkadaşa kem gözlüsün ben hissederim yazdın,O arkadaş ta kırgın sana.Gayet açık bir şekilde ifade etti aslında sana ama sen anlamamazlığa mı vurdun,gerçekten anlamadın mı bilmiyorum.Arkadaşın dediği gibi kimsenin kimseye karşı burada çıkarı yok.Ben de görmesem de Nevreste 'yi, nuryolu 'nu, aeben ' i , Munzevi Zencefil 'u,@@nananais 'i , -VUSLAT- 'ı,çok seviyorum.Daha çok var ama bu kişilere sevgim daha farklı,görmese de insan sevebiliyor yani.Ben de çoğu zaman şaka yollu takılırım ama samimiyetine güvendiğim kişilere ,ama sen tanısan da tanımasan da herkese biraz iğneliyici sözler kullanıyorsun.Bir ara komşum benimle kuranda selavatlaşmıyor demiştin de bizler üzülmüştük ya,belki O komşunda bu tür sözlerinden rahatsız olmuştur canım,seni yargılamak için değil,uyarmak için yazdım.

Son düzenleme:

ayol ne gocunuyon yoksa kem gözlü sen miydin sana mı demiştim hatırlamıyorum hatta şöyle yazmıştım gelde şurda azcık iki lafını belini kıralım yazmıştım hatta takılmıştım...komşuma gelince mukabelede söyledim utandı birdaha gelmedi ona hiç takılmadım sevmediğim için...sevgi ayrı şey konuyu kapattık ama yemek yarışması bu kimse kimseden etkilenmez ama bir yemeği beğeniyorsan ısrarla sahibini seviyoruma Kendi fikrim oy verirsin gider burda bütün yemek sahipleri birbirini Tanıyor birinin yemeğini belirtirken ille seviyorum yazmak tuhafıma gitti oyunu ver yemek çok güzel severim de ama yemek sahibi kimse kim sonra yaz boş bir satıra anlarım neyse ya kafam şişti yazarken konuyu kapıyom kalbini kırdıklarımdan özür

bende yokum bende yokum ama öptüm

Yahu arkadaş ben sevgiye bişi demiyorum sevmek dünyanın en güzel şeyi benim takıldığım nokta bütün yemek sahiplerini seviyorsun zaten oyunu ver yemeği sevdim siz de oy verin de ama yemek sahibi kimse kim önemli olan yemekleri sevmek sonra boş sayfaya geç seviyorum de...ama benim yazmadığım cevaben yazarsan bende düşüncemi söylerim...noktayı koydum bütün yanlış anlaşılmalara....

Boyle ayrintili inceleyip yorumladigin icin cok cok tesekkur ederim canim
Begenmis olmana cok sevindim ,Afiyet seker olsun

Cok tesekkur ederim canim Bizler de seni cok seviyoruz
İnsh bir gun birebir gorusmek bir cay icmekte nasip olur
Gonul kardesligi ,Mumin kardesligi uzerine kurulan arkadasliklarin samimiyeti sorgulanamayacak derecede kuvvetlidir.Keske herkes bu sekilde algilayip hissedebilse

bana söylüyorsan yukarıdaki yorumumu oku bana değilse güzel yorum ağzına sağlık

bana söylüyorsan yukarıdaki yorumumu oku bana değilse güzel yorum ağzına sağlık

Canim biz yemek dolayisi ile degil arkadaslik dolayisi ile konusuyoruz...Misal bana oy veren ama daha once ismini hic duymadigim uyeler vardi ,oyunu kullanip yorumlamazdi.Ama arkaslar kendi aralarinda begendigini veya oy verdigini veya eksik buldugunu,denedigini,merak ettigini,sunumunu v.s yorumlayip tarif sahiplerini desteklemek adina guzel yorumlar yaziyor ki bence bu cok desvik edici oluyor.Senin ne demek istedigini anladim elbette ,kotu niyetli oldugunu falan asla dusunmuyorum zaten Ama herkesin farkli bir uslubu vardir ,senin uslubun alisilmisin disinda oldugunda tepki cektin yoksa gayet tatli bir arkadassin

Merhabalar hanımlar kendimi banli sanıyordum.ama mune banimi kaldırmış ,bayramdan dolayı herhalde.mudurume buradan öpücükler .Herkesin tuttuğu oruçları.Mevlam kabul etsin Ramazan Bayramınız mübarek olsun .Oylama açılmış Herkesin ellerine sağlık.oyum mantı ile vuslata gitti.herkese Başarılar

Mesela rabia01 bizi çok sever, sevgisini yerden yere vurarak gösterir
Benim de burada reelde tanıdığım insanlardan çok sevdiğim kişiler var

Çok güzel anlattın canım, çok teşekkür ederim Her tarifi ayrı ayrı yorumlayıp beğenini belirtmen çok çok hoş olmuş canım

Harika bir açıklama olmuş,kopyala yapıştırasim geldi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…