- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
Hayatta alıngan bi insan olmadım hiç bir zaman ama bende açık sözlü bir insanımdır ama aciksozlu olmak şaka yapmak çok ayrı şeyler.Verdiğim örnekti benim ayrıca.Yağcılık deyimi çıkar amaçlı şeylerde kullanılır genelde benim dediğim burda kimsenin birbirini ne yağlayacak ne durumu ne ihtiyacı var oydu..Uzatmaya gerek bi konu olmadığını düşünüyorum sen söyledin ben cevapla belirttim.Hatmece h leSana yağcı dedim diye kızıyon sen ben diğer arkadaşa takıldığımı söyledim zaten senin adına söylediklerime cevap vermişsin başkalarını katma alındıysan özür ama öyle hissediyorum yağcı gibi hissettim ben açık sözlüyüm söledim alınganım diyorsan bişi diyemem buda benim fikrim
Teşekkürler Sedef S ileHayatta alıngan bi insan olmadım hiç bir zaman ama bende açık sözlü bir insanımdır ama aciksozlu olmak şaka yapmak çok ayrı şeyler.Verdiğim örnekti benim ayrıca.Yağcılık deyimi çıkar amaçlı şeylerde kullanılır genelde benim dediğim burda kimsenin birbirini ne yağlayacak ne durumu ne ihtiyacı var oydu..Uzatmaya gerek bi konu olmadığını düşünüyorum sen söyledin ben cevapla belirttim.Hatmece h le
Rica ederim r leTeşekkürler Sedef S ile
Hatmece sadece darılan O arkadaş değil ki sana,geçenlerde bir arkadaşa kem gözlüsün ben hissederim yazdın,O arkadaş ta kırgın sana.Gayet açık bir şekilde ifade etti aslında sana ama sen anlamamazlığa mı vurdun,gerçekten anlamadın mı bilmiyorum.Arkadaşın dediği gibi kimsenin kimseye karşı burada çıkarı yok.Ben de görmesem deBilmem o senin görüşün taBiki bana öyle yağcı bacı gibi geliyor hissetemedim bi duruş belki...yinede dostluk güzel şey fazla mucuk mucuk olmadığı sürece buda benim görüşüm
Hatmece sadece darılan O arkadaş değil ki sana,geçenlerde bir arkadaşa kem gözlüsün ben hissederim yazdın,O arkadaş ta kırgın sana.Gayet açık bir şekilde ifade etti aslında sana ama sen anlamamazlığa mı vurdun,gerçekten anlamadın mı bilmiyorum.Arkadaşın dediği gibi kimsenin kimseye karşı burada çıkarı yok.Ben de görmesem deNevreste 'yi, nuryolu 'nu, aeben ' i , @nananais 'i , -VUSLAT- 'ı,çok seviyorum.Daha çok var ama bu kişilere sevgim daha farklı,görmese de insan sevebiliyor yani.Ben de çoğu zaman şaka yollu takılırım ama samimiyetine güvendiğim kişilere ,ama sen tanısan da tanımasan da herkese biraz iğneliyici sözler kullanıyorsun.Bir ara komşum benimle kuranda selavatlaşmıyor demiştin de bizler üzülmüştük ya,belki O komşunda bu tür sözlerinden rahatsız olmuştur canım,seni yargılamak için değil,uyarmak için yazdım.
İyi oku sen de varsın.
Hahahahaha sen varya seeennİyi oku sen de varsın..Sonradan eklemedim mesajını görünce
ayol ne gocunuyon yoksa kem gözlü sen miydin sana mı demiştim hatırlamıyorum hatta şöyle yazmıştım gelde şurda azcık iki lafını belini kıralım yazmıştım hatta takılmıştım...komşuma gelince mukabelede söyledim utandı birdaha gelmedi ona hiç takılmadım sevmediğim için...sevgi ayrı şey konuyu kapattık ama yemek yarışması bu kimse kimseden etkilenmez ama bir yemeği beğeniyorsan ısrarla sahibini seviyoruma Kendi fikrim oy verirsin gider burda bütün yemek sahipleri birbirini Tanıyor birinin yemeğini belirtirken ille seviyorum yazmak tuhafıma gitti oyunu ver yemek çok güzel severim de ama yemek sahibi kimse kim sonra yaz boş bir satıra anlarım neyse ya kafam şişti yazarken konuyu kapıyom kalbini kırdıklarımdan özürHatmece sadece darılan O arkadaş değil ki sana,geçenlerde bir arkadaşa kem gözlüsün ben hissederim yazdın,O arkadaş ta kırgın sana.Gayet açık bir şekilde ifade etti aslında sana ama sen anlamamazlığa mı vurdun,gerçekten anlamadın mı bilmiyorum.Arkadaşın dediği gibi kimsenin kimseye karşı burada çıkarı yok.Ben de görmesem deNevreste 'yi, nuryolu 'nu, aeben ' i , Munzevi Zencefil 'u,@@nananais 'i , -VUSLAT- 'ı,çok seviyorum.Daha çok var ama bu kişilere sevgim daha farklı,görmese de insan sevebiliyor yani.Ben de çoğu zaman şaka yollu takılırım ama samimiyetine güvendiğim kişilere ,ama sen tanısan da tanımasan da herkese biraz iğneliyici sözler kullanıyorsun.Bir ara komşum benimle kuranda selavatlaşmıyor demiştin de bizler üzülmüştük ya,belki O komşunda bu tür sözlerinden rahatsız olmuştur canım,seni yargılamak için değil,uyarmak için yazdım.
Hatmece sadece darılan O arkadaş değil ki sana,geçenlerde bir arkadaşa kem gözlüsün ben hissederim yazdın,O arkadaş ta kırgın sana.Gayet açık bir şekilde ifade etti aslında sana ama sen anlamamazlığa mı vurdun,gerçekten anlamadın mı bilmiyorum.Arkadaşın dediği gibi kimsenin kimseye karşı burada çıkarı yok.Ben de görmesem deNevreste 'yi, nuryolu 'nu, aeben ' i , Munzevi Zencefil 'u,@@nananais 'i , -VUSLAT- 'ı,çok seviyorum.Daha çok var ama bu kişilere sevgim daha farklı,görmese de insan sevebiliyor yani.Ben de çoğu zaman şaka yollu takılırım ama samimiyetine güvendiğim kişilere ,ama sen tanısan da tanımasan da herkese biraz iğneliyici sözler kullanıyorsun.Bir ara komşum benimle kuranda selavatlaşmıyor demiştin de bizler üzülmüştük ya,belki O komşunda bu tür sözlerinden rahatsız olmuştur canım,seni yargılamak için değil,uyarmak için yazdım.
Ama ben seni tanımıyorum ki,yazışmadım ki,bende yokum bende yokum ama öptüm
Herzaman okuyorum topiği arada yazıyorum. Bazen kalıyorum böyle okuduklarım karşısında
Ve bir ifadeden sıkıldım ilk defa.. Kullanasım yok hiç.. Herneyse...
Oyumu kullanmadım henüz. Tüm tarifler çok güzel.
- Etli Yaprak Sarması: Çok severim. Annem altına kemikte koyardı tencerenin. Herzaman yapmazdı ama yaptığı zaman hemen biterdi. Ellerine sağlık cimcimem
- Fırında Patatesli Köfte: Bayılırım. Köftenin her türlüsü benim kabulüm derim hep. Ellerinize sağlık @Gunbatimiii
- Ev Usulü İskender: Evde denemişliğim var tavuklu yapmıştım ama fazla bekletip kurutmuştum
Ellerinize sağlık @pembebogurtlen - Trileçe: Hiç denemedim. Hiçte yemedim
en kısa zamanda deneyip foto atacağım aeben abla ellerine sağlık - Et Döner Ve Domatesli Pilav: Seni çılgın şey
etli yapmadım tavuklu yaptım ki garanti dediğim hemen bir çırpıda hazırladığım yemek domatesli pilavla değilde lavaş arası yerdik biz bu ramazan pilavlı yaptım aynen senin ki gibi çok beğendi eşim. Sayende level atladım. Ellerine sağlık nuryolu nurum - Mantı :
-VUSLAT- mantıııı vuslaaattt mantıııı mantı mantı sanırım sevgimi anlatabildim dolapta bir yemeklik kaldı. Ama ben kıyamıyorum onları yemeye arada açıp bakıp sevip geri kapatıyorum dolabı ellerine sağlık canım vuslatım - Perde pilavı : Daha önce denemedim hiçte yemedim biyerlerde. Geçen nurselin mutfağında izledim çok el emeği isteyen bir yemekmiş.
Elinize emeğinize sağlık @Svartbabe - Kürdan Kebabı: Patlıcan ve etin en yakıştığı tariflerden birisi bence. Çok severim. Ama çok sık yapamam. Eşim patlıcanı pek sevmediği için. Çok şık bir yemek bana göre.
elinize sağlık @ArbutusUnedo - Frenk Tavası: Elinize sağlık @iyotsuztuz
- Patatesli Bulgur Pilavı: çok besleyici kızım için hep yaparım. Elinize sağlık @chiLL
- İçli Köfte : ahhh ahhh bir çiğ köfte yaktı geçti içimi birde içli köfte.
günlerdir konusuna bakmaya o resimleri görmeye cesaret edemediğim tarif... Annem çok güzel yapar hep aklıma geliyor canım Nevreste nevoşum.. Seni seviyorum - Hindi Kapama : Bence sofrada bulunabilecek en baba tariflerden birisi. Tavuklada olur değil mi? Elinize sağlık @xpreiaZ
- Şehzade kebabı: Çok güzel görünüyor. Benim için bu yemekte garanti bir yemektir ve herkes tarafından beğenilir. Gönül rahatlığıyla sofrada sunulabilir. Elinize sağlık @Be_Ni_1012
Hatmece sadece darılan O arkadaş değil ki sana,geçenlerde bir arkadaşa kem gözlüsün ben hissederim yazdın,O arkadaş ta kırgın sana.Gayet açık bir şekilde ifade etti aslında sana ama sen anlamamazlığa mı vurdun,gerçekten anlamadın mı bilmiyorum.Arkadaşın dediği gibi kimsenin kimseye karşı burada çıkarı yok.Ben de görmesem deNevreste 'yi, nuryolu 'nu, aeben ' i , Munzevi Zencefil 'u,@@nananais 'i , -VUSLAT- 'ı,çok seviyorum.Daha çok var ama bu kişilere sevgim daha farklı,görmese de insan sevebiliyor yani.Ben de çoğu zaman şaka yollu takılırım ama samimiyetine güvendiğim kişilere ,ama sen tanısan da tanımasan da herkese biraz iğneliyici sözler kullanıyorsun.Bir ara komşum benimle kuranda selavatlaşmıyor demiştin de bizler üzülmüştük ya,belki O komşunda bu tür sözlerinden rahatsız olmuştur canım,seni yargılamak için değil,uyarmak için yazdım.
bana söylüyorsan yukarıdaki yorumumu oku bana değilse güzel yorum ağzına sağlıkCok tesekkur ederim canimBizler de seni cok seviyoruz
İnsh bir gun birebir gorusmek bir cay icmekte nasip olur
Gonul kardesligi ,Mumin kardesligi uzerine kurulan arkadasliklarin samimiyeti sorgulanamayacak derecede kuvvetlidir.Keske herkes bu sekilde algilayip hissedebilse
bana söylüyorsan yukarıdaki yorumumu oku bana değilse güzel yorum ağzına sağlık
Kzuum ilk üye olduğun anlarda yazismistik bir kaç unuttun beni Zalimmmm gadınnnnAma ben seni tanımıyorum ki,yazışmadım ki,bugünden sonra tanımış oldum
Yaşlı yaşlı o hatırlamaz kiKzuum ilk üye olduğun anlarda yazismistik bir kaç unuttun beni Zalimmmm gadınnnnkuzum önemli olan neticeee
MeselaHerkesin birbirini sevme biçimi farklıdır tabi ama yağcılık dediğimiz şey,çıkar amaçlı olan davranıştır burda herkes sevdiğini beğendiğini gerek şaka yoluyla gerek sevgiyle söylüyor.Ve bunu yaparken insanların hiç bir çıkar amacı yok.Herkes birbirine takılır laf atar.Kimi çocuğu gibi sever azarlar kimi ablası gibi kimi kardeşi gibi..Tabiki herkesin sevgisini gösterme biçimi farklıdır.Ama sabahtan beri dikkat ediyorum farklı yerlerden insanlara laf atıyorsun.Yok yağcılık yok evde kalmak yok okadar yağı banada yapsalar severim gibi..Bana göre de sevgi bu değil.Şaka da bile insanların kalbi kirilmamali.Sadece mesajına cevap vermek istedim.Burası bir yemek topigi nede olsa
Fikirlerine saygı duyarım tabi..
Çok güzel anlattın canım, çok teşekkür ederimHerzaman okuyorum topiği arada yazıyorum. Bazen kalıyorum böyle okuduklarım karşısında
- Etli Yaprak Sarması: Çok severim. Annem altına kemikte koyardı tencerenin. Herzaman yapmazdı ama yaptığı zaman hemen biterdi. Ellerine sağlık cimcimem
- Fırında Patatesli Köfte: Bayılırım. Köftenin her türlüsü benim kabulüm derim hep. Ellerinize sağlık @Gunbatimiii
- Ev Usulü İskender: Evde denemişliğim var tavuklu yapmıştım ama fazla bekletip kurutmuştum
en kısa zamanda deneyip foto atacağım aeben abla ellerine sağlık - Et Döner Ve Domatesli Pilav: Seni çılgın şey
etli yapmadım tavuklu yaptım ki garanti dediğim hemen bir çırpıda hazırladığım yemek domatesli pilavla değilde lavaş arası yerdik biz bu ramazan pilavlı yaptım aynen senin ki gibi çok beğendi eşim. Sayende level atladım. Ellerine sağlık nuryolu nurum - Mantı :
-VUSLAT- mantıııı vuslaaattt mantıııı mantı mantı sanırım sevgimi anlatabildim dolapta bir yemeklik kaldı. Ama ben kıyamıyorum onları yemeye arada açıp bakıp sevip geri kapatıyorum dolabı ellerine sağlık canım vuslatım - Perde pilavı : Daha önce denemedim hiçte yemedim biyerlerde. Geçen nurselin mutfağında izledim çok el emeği isteyen bir yemekmiş.
Elinize emeğinize sağlık @Svartbabe - Kürdan Kebabı: Patlıcan ve etin en yakıştığı tariflerden birisi bence. Çok severim. Ama çok sık yapamam. Eşim patlıcanı pek sevmediği için. Çok şık bir yemek bana göre.
- Patatesli Bulgur Pilavı: çok besleyici kızım için hep yaparım. Elinize sağlık @chiLL
günlerdir konusuna bakmaya o resimleri görmeye cesaret edemediğim tarif... Annem çok güzel yapar hep aklıma geliyor canım Nevreste nevoşum.. Seni seviyorum - Hindi Kapama : Bence sofrada bulunabilecek en baba tariflerden birisi. Tavuklada olur değil mi? Elinize sağlık @xpreiaZ
- Şehzade kebabı: Çok güzel görünüyor. Benim için bu yemekte garanti bir yemektir ve herkes tarafından beğenilir. Gönül rahatlığıyla sofrada sunulabilir. Elinize sağlık @Be_Ni_1012
Harika bir açıklama olmuş,Herzaman okuyorum topiği arada yazıyorum. Bazen kalıyorum böyle okuduklarım karşısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?