geldigin gibi deynepi benzetiyordun sonra nevosa daldin gecmis ispatimdirben masumun yapmam tabiihep habu @rabia01 nın yüzünden yoksa ben masum masum oyumu atıp çıkacaktımm..
Senden başkasını yemeyi düşünmüyorumben cay icmeye kaciyorum zaten yiyin birbirinizi simdi
Tamam canım bir tabak resmi koyarım sorun yok onda@-VUSLAT- profilinde bi rabak resmi bile yokben 3 tabak yemek ekledim hic olmazassa
iste ayni hingel gibi manti yapmis yada hantal desek daha iyi olur
A aa üstüme iyilik sağlıksana niyemi malesef benim gibi kıskandı seni vuslatım ondan malesef bendende bir maleseff.. sanaa
İşin içinde Rabiş var NevoşumKakao yapmaz öyle şeyYaparsa facesini dağıtırım
niye güzelsinki senpicaklicam seni
tabi tabi kakao benim kanima giriyor ben masumum Nevosum
orda yardim ederim sana buldum kakao orda
kakao yan cizmeyi senden ögrendimkeske ögretmeseydin ama cabuk kaparim bilirsin
he valla baklava diye açar bizi tutar o açtığı baklavayıda yakar vallanasıl yakmıştı ama baklavasını bide fazla kızarmış demezmii..
evet hatta yasli demekle kalmadin yarismada yakti patlicalanlari kömür karasi dedinben miii
Ben çoktan buldum,sen bayağı geçiktinorda yardim ederim sana buldum kakao orda
kakao yan cizmeyi senden ögrendimkeske ögretmeseydin ama cabuk kaparim bilirsin
bak @Nevreste işin içinde @rabia01 var dediii yoksa dondurmamı yiyordum ben masum masumm..Tamam canım bir tabak resmi koyarım sorun yok onda
A aa üstüme iyilik sağlık
İşin içinde Rabiş var Nevoşum
Güzel bakan güzel görür Rabişim
sen patlicanlari gördün demihe valla baklava diye açar bizi tutar o açtığı baklavayıda yakar vallanasıl yakmıştı ama baklavasını bide fazla kızarmış demezmii..
Ben sana demedim mi NevoşSen bayağı dolmuşsun Dökül bakalım
sen @nuryolu anca doyarsin ben sade kemigimSenden başkasını yemeyi düşünmüyorum
yeee nevoşum afiyet olsunn..Senden başkasını yemeyi düşünmüyorum
Tabiki Rabia'ya inanmıyacağımTamam canım bir tabak resmi koyarım sorun yok onda
senmi kemiksinn en son kaçtın bakem senn 67 varmıydınn..sen @nuryolu anca doyarsin ben sade kemigim
Sırf kemik olduğunu kabul ediyorsun yanisen @nuryolu anca doyarsin ben sade kemigim
Yok ben seninle doyarım çok yemiyorum zatensen @nuryolu anca doyarsin ben sade kemigim
kakaoun icine oturmus kiz beni görünce rahatladi döküldüTamam canım bir tabak resmi koyarım sorun yok onda
Sonra sıra sana gelebiliryeee nevoşum afiyet olsunn..
sen patlicanlari gördün demiiyi zehirlenmedi o köz yanik patlicanlardan