@rabia01 dedi ki:Yanık kekleri krema ile kapatıyorbananeee ben hiç yakmadımmkiii amaa çok kerede kremelerı tutturamadımaramızda kalsın nevoşumm
@rabia01 dedi ki:Yanık kekleri krema ile kapatıyor
Tabi tabi kesin öyledircan bogazdan gelir demek istedimye yarasin yariyorda gerci
Ben de seninle birlikte kaçayım, Rabiş tek başımayken paralar beniBen gidip biraz link dağıtayım sizde arkamdan dedikoduya devam edin
Senden beklemiyorum zaten
evet instragmda gördüm hatta bitane pastanin sosuda yyelerde sürünüyor@rabia01 dedi ki:Yanık kekleri krema ile kapatıyor
kakaoun icine oturmus kiz beni görünce rahatladi döküldünaptiniz kakaoa böyle
Kaç bakalım nereye kadarbende kaciyorum deynepde geldimi bittim demektir
evet hatta yasli demekle kalmadin yarismada yakti patlicalanlari kömür karasi dedin
neeee rabia yanık kekleri krema ile mi kapatıyormuş@rabia01 dedi ki:Yanık kekleri krema ile kapatıyor
yakalicam seni yalniz görcen daha bu iyi günlerinBen de seninle birlikte kaçayım, Rabiş tek başımayken paralar beni
hıhhhhhevet instragmda gördüm hatta bitane pastanin sosuda yyelerde sürünüyor
bende çıktım görüşürüz kızlarr seviyorum sizleriiyakalicam seni yalniz görcen daha bu iyi günlerin
ben ciktim, görüsürüz kizlar cok sevildinizi unutmayin
Bende gördüm o yerdeki sosuevet instragmda gördüm hatta bitane pastanin sosuda yyelerde sürünüyor
Yok onu kakao yapıyormuş
neeee rabia yanık kekleri krema ile mi kapatıyormuş
yakalicam seni yalniz görcen daha bu iyi günlerin
ben ciktim, görüsürüz kizlar cok sevildinizi unutmayin
sen nerde gördün benim sosumuu inanma @rabia01 yaa hem yanık manık yapıyorum nuncum @rabia01 yanık bile yapamıyorBende gördüm o yerdeki sosukorkunç
evet yanık da olsa yapıyom emek veriyom @rabia01 onuda beceremiyoYok onu kakao yapıyormuş@rabia01 ne anlar pastadan @Kakao ve Ben yanıkta olsa pasta yapabiliyor
Oyyy senin pastaların miss gibi kimse yapamaz senin gibievet yanık da olsa yapıyom emek veriyom @rabia01 onuda beceremiyo