Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Trileçe, perde pilavı, döner:KK200: Allahımmm cennete düşmüş gibiyim oyumu içli köfteden yana kullandım ama hepsi birbirinden müthiş görünüyor ellerinize sağlık hamarat hatunlar
Eve misafir çağırınca fırına sürekli tava-balık gönderen hamaratsız hatun syes'ten sevgiler:KK22:

Trileçe, perde pilavı, döner:KK200: Allahımmm cennete düşmüş gibiyim oyumu içli köfteden yana kullandım ama hepsi birbirinden müthiş görünüyor ellerinize sağlık hamarat hatunlar
Eve misafir çağırınca fırına sürekli tava-balık gönderen hamaratsız hatun syes'ten sevgiler:KK22:
Çok teşekkür ederim:KK200:
Haklısınız seçim yapmak çok zor:KK19:

Mesela @rabia01 bizi çok sever, sevgisini yerden yere vurarak gösterir:KK70:
Benim de burada reelde tanıdığım insanlardan çok sevdiğim kişiler var:KK68:

Çok güzel anlattın canım, çok teşekkür ederim:KK200::KK60: Her tarifi ayrı ayrı yorumlayıp beğenini belirtmen çok çok hoş olmuş canım :super::KK68:
Evet Vuslatım herkes farklı sever..Hani kimi bıcır bıcır kimi kavgayla Şakayla..ben eşimden hazırlıklıyım :KK70:yaw elalem sarılır falan bizimki çat çat vurur nasıl bişeyse:KK70:
Netice şuki önemli olan sevebilmek. Varmı daha ötesi bazen yanı başımızdakilerle kuramıyoruz bu dostluğu..İnsan birbirini görmeden sesini bile duymadan sevdiğim okadar insan varki burda..Birbirine dua eden derdini bölen sevincini paylaşan menfaatsiz gerçekten sevgi...:KK68:
İyiki varsınız Vuslatım :KK60:

Back
X