Ben baktığımda öyleydi.. Ben mi yanlış okudum.. yok bana grip vurdu zaar bu gün üç gün ve ben hala grip yarın doktora gideyim Ateşim var doğruHatmece ateşin var mı kuzum ,Nevo 20 idi hala 20,hayal görüyorsun ,bir an oylama değişti sandım hala aynıymış.
Günaydın bacım nickinin anlamı ne dir hoşuma gittiGünaydın kızlar
Kedim var canım adı asfar Arapça sarı demek. Nick De oradan geliyorGünaydın bacım nickinin anlamı ne dir hoşuma gitti
Hayırdır vuslatim Allah hayır versin hakkında paylaşmak ister misin@deynepnaz buralardayım canım:) Keyifsizim, o yüzden sohbete katılmıyorum, gerçi pek sohbetde olmamış sakin gibi buralar:)
Ah hatmecen hastaya ondan sessiz ben iyleşeyim bol bol ses yaparımBuralar ne kadar sessiz
Bizde rahatsızlık vermemek için ses çıkarmıyoruzAh hatmecen hastaya ondan sessiz ben iyleşeyim bol bol ses yaparım
Ya nevrestem şu oylamayı kısa kessekte yeni kategori seçsekte heyecan yaşasak yineBizde rahatsızlık vermemek için ses çıkarmıyoruz
Ben bilmem Kazen bilirYa nevrestem şu oylamayı kısa kessekte yeni kategori seçsekte heyecan yaşasak yine
Amin canım. Kızımın rahatsızlığı var da ona canım sıkkın.Hayırdır vuslatim Allah hayır versin hakkında paylaşmak ister misin
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinAmin canım. Kızımın rahatsızlığı var da ona canım sıkkın.
Amin, Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm kaç yaşındaAmin canım. Kızımın rahatsızlığı var da ona canım sıkkın.
@deynepnaz buralardayım canım:) Keyifsizim, o yüzden sohbete katılmıyorum, gerçi pek sohbetde olmamış sakin gibi buralar:)
Sen yoksun,Nevoş gezmede ,biraz aebenle biraz Hatmeceyle ettik sohbet,geliyorum gidiyorum baktıyorum kimsecikler yok,geri dönüyorum.Bugün Vuslatı mesajlarından takip ettim nereklerde diye,merak ettim.Kızına Allah şifa versin canım.Benim kızım da akşam karnım ağrıyor diye ağladı ,şurup verdim salladım uyudu,devam ederse mecbur hastaneye götüreceğim.Ben pazara gider gitmez abisine hadi dondurma yiyelim demiş yemişler,sıcaklar da malum,kapı pencere hep açık,üşüttü galiba.Buralar ne kadar sessiz
Sağol canım, 17 yaşında.Geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm kaç yaşında
Yaz tatili olunca evde pek kimse kalmıyor:)Nevreste tatilde @aeben de tatile çıkıyormuş.Yok yok ağlamıyorum gözüme toz kaçtı.
Sen yoksun,Nevoş gezmede ,biraz aebenle biraz Hatmeceyle ettik sohbet,geliyorum gidiyorum baktıyorum kimsecikler yok,geri dönüyorum.Bugün Vuslatı mesajlarından takip ettim nereklerde diye,merak ettim.Kızına Allah şifa versin canım.Benim kızım da akşam karnım ağrıyor diye ağladı ,şurup verdim salladım uyudu,devam ederse mecbur hastaneye götüreceğim.Ben pazara gider gitmez abisine hadi dondurma yiyelim demiş yemişler,sıcaklar da malum,kapı pencere hep açık,üşüttü galiba.
Vuslatım geçmiş olsun canım , önemli bişi değildir inşallah ...Amin, Allah razı olsun.
Anam en küçük kızın 17 ise büyükleri sormaya korkuyorum bacım yaş kaç bu arada?? 4 çocuğun varmış Allah bağışlasınSağol canım, 17 yaşında.
Yaz tatili olunca evde pek kimse kalmıyor:)
Amin canım, senin kuzuya da geçmiş olsun, midesini üşütmüştür belki de dondurmadan dolayı.