Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
sen soyle tolişkocugum nede olsa site benım oldugu kadar senınde didi

ben katılırsam kk ahalısıne cok buyuk haksızlık olur ama
Hadi bize haksizlik yap tolin noluuurr
Ama marifetlerinden mahrum birakiyosun bizi
Bir kere hatirliyorum katilmissin sanki yada yanlis mi hatirliyorum

Hadi bize haksizlik yap tolin noluuurr
Ama marifetlerinden mahrum birakiyosun bizi
Bir kere hatirliyorum katilmissin sanki yada yanlis mi hatirliyorum
evet bı kere katıldım bi kerede yanık kurabıyelerle katıldıgım konusunda soylentıler var ama o dogru degıl yanı duyarsan falan ınanma diye şaaaaptıımmm

Bodrum çok sıcak olmaz mı yav,sefanız olsun .Erikten de marmelat olur mu,bahçede mor erik bayağı büyümüş,marmelat mı yapsam acaba,ekşi olur mu?
Deynep canım mor erikten çok güzel meyve suyu yapıyorum ben. Ramazanda da komposto olarak tükettik hep. Şeftaliyle çok yakışıyor kompostoda.

Deynep canım mor erikten çok güzel meyve suyu yapıyorum ben. Ramazanda da komposto olarak tükettik hep. Şeftaliyle çok yakışıyor kompostoda.
Meyva suyunu daha doğrusu hoşafı yapıyorum zaten.Ramazanda bayağı bir kavanoz konserve usulü yaptım ,şeftaliyle aklıma gelmedi,az vişne kattım ,ocaktan indirdikten sonra eriklerini kevgirden geçirip kattım ,çok güzel kıvamlı oldu .

Aynen. Bide rengi çok güzel çıkıyor değil mi yaaa böyle berrak Allah ne güzel yaratmış...

Nevreste yaşıyor musun ses ver.Nerelerdesin??Geziyor musun,tatil dönüşü yerleştirme işleri mi?
Ben akşamları buralardayım kimse olmayınca ses çıkarmıyorum
Evet geziyorum hergün dışardayım
Benim dönüş belli değil bir süre daha buradayımYılda iki kez gelebiliyorum bari tadını çıkartalım

Oylama ağır deniyor ama yaz dönemi gayet normal ve süre çok uzun mutlaka ilerleyecektir...Önemli olan sonuç
Hatta Beni'nin oylar artmış hepimizi geçebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…