Katagori felan yokkk bu eski konu hemen sayfayi kapat
Yeni katagori olunca ben sana haber veririm guven bana
Geyik Serbestmiş zaten coşmak hakkımız:)))Tey tey ben bi çoştum
Canım arkadaşım iftardan sonra himen bize çay yaptı ohh yediklerimi sindirdim şimdi yatıyoreeEki Görüntüle 1843267 Çizihli eteeem şekil
AfiyetolsunnCanım arkadaşım iftardan sonra himen bize çay yaptı ohh yediklerimi sindirdim şimdi yatıyoreeEki Görüntüle 1843267 Çizihli eteeem şekil
Geyik Serbestmiş zaten coşmak hakkımız:)))
Aynen yemekten çok kazenin kulakları çınladı bugün bol bol oraya nikah tarihini yazıncaGelin canim gelinGeyigin hasi burada , yemek bahane geyik sahane
Keisn o kazanir oktay usta gibi hatun:/
@nuryolu ya yarismadan cekil ya da onu diskalifye ettirmenin caresini bulmaliyim yoksa madalyayi ruyamda gorurum
İyiyim nurum çok şükür sen nasılsın özlettinNasilsin ferosuuom
Tişikir idirimAfiyetolsunn
Yiter artık yiteeer az da bize şans ver kazeeen abi duy sesimizi yasah bunlara madalya yokÇattık yeaa
O sofrasını hazırlıyor olabilir veya planlamıştır..
Saka yaptim cnm benm.oyle marifetim yok zaten geyik olsun diye yazdim hepinize basarilarÇattık yeaa
Bende öyle düşünmüştümTum planlar hazir nevos ,hafta sonuna konumu acarim insh
komple sofraları kaplayan kategoriler bana pek uymuyor malesef ancak katılacaklara başarılar dilerim şimdidenBu mesajı yarışmaya katılacağım olarak kabul ediyorum
Tamam canım çok sağolkomple sofraları kaplayan kategoriler bana pek uymuyor malesef ancak katılacaklara başarılar dilerim şimdiden