beceriksizlikten neden. hakaret boyutuna varması ben eziğim yumurta kırma özürlüyüm demekten başka bişey değil. yoksa insan aklına neden hakaret etsin komplekssiz biri..
Niye ciddiye aliyon ki nanacim ,her ortamda boyle kafasi guzeller(!) cikar zaten...
Ramazan ramazan "Guzellerrr icinndennn bir seni secttiiiim " sarkisini soyleyesim geldi bak
Çevre çok önemli çalışmaya başladım eşimin kızkardeşiylen karşılaştım bekar abim var bi görüşün dedi vesile oldu yoksa evde otur dikiş nakış olmuyor çevre şart evlilik için
Çevre çok önemli çalışmaya başladım eşimin kızkardeşiylen karşılaştım bekar abim var bi görüşün dedi vesile oldu yoksa evde otur dikiş nakış olmuyor çevre şart
Şirkette çalışıyor bende satıştaydım şimdi ev hanımıyım büyük yer olması değil bende satıştaydım hep çalışanlar bayandı yılma iş değiştir elbet bahtın bir yerde ve seni bekliyordur
Şirkette çalışıyor bende satıştaydım şimdi ev hanımıyım büyük yer olması değil bende satıştaydım hep çalışanlar bayandı yılma iş değiştir elbet bahtın bir yerde ve seni bekliyordur