Canım benim sağlık olsun.İşin şakasıYok canım ya , bir rahatsızlık geçirdim ; hala da devam ediyor kısmen . Çok iş yapmak , ayakta fazla durmak , biraz yorulmak bile yok . Mutfakta saatler geçirirdim eskiden ... şimdi iki kap yemek oldu mu şükür diyorum .
Öyle böyle derken , yemek yapmayı da unuttum sanki :)
Senin yüzünden takma dişlerimi yenileyemiyeceğimDemi aynen oyle
hahahahahha bende Bende duydum ki madalyalarını 5e tamamlayıp kendine altın dış yaptircakmissin:70;
Geçmiş olsun ,Allah şifa versin.Yok canım ya , bir rahatsızlık geçirdim ; hala da devam ediyor kısmen . Çok iş yapmak , ayakta fazla durmak , biraz yorulmak bile yok . Mutfakta saatler geçirirdim eskiden ... şimdi iki kap yemek oldu mu şükür diyorum .
Öyle böyle derken , yemek yapmayı da unuttum sanki :)
Aus sen bdvye konu açacaksın bizde kibleyeceğiz.Eğer dönüşte pasta gelmezse hazır konuda açılmış Aus pasta bilmiyor diye dedikodu çıkabilir
Çok geçmiş olsun canım , neydi rahatsızlığın?
Olur canım neden olmasınGüzel fikir
Mozaik pasta olur mu
Sağol Vuslatcım . MS .
Yürüme problemim var .
Güzel fikir
Mozaik pasta olur mu
Sağol Vuslatcım . MS .
Yürüme problemim var .
Geçenlerde facede gördüm mozaik pastayı kek kalıbına dizip te kalıp halinde yaş pasta şeklinde yapıyorlar,görünüş olarak çok güzel duruyor,sen gördün mü Nevoş?Olur canım neden olmasın
Senin yüzünden gitti birinciliğimYa ben burda o kadar mantı mantı dedim , içli köftede neymiş dedim ... kara propaganda yaptım nevoya ...bilseydim cimcimenin dolmalara sarardım
Mantı varken dolma da neymiş
Şişşştttttttt pasta tarifi vermek yokGeçenlerde facede gördüm mozaik pastayı kek kalıbına dizip te kalıp halinde yaş pasta şeklinde yapıyorlar,görünüş olarak çok güzel duruyor,sen gördün mü Nevoş?
Evet Ausum, bak nerelere düştümYa ben burda o kadar mantı mantı dedim , içli köftede neymiş dedim ... kara propaganda yaptım nevoya ...bilseydim cimcimenin dolmalara sarardım
Ben de öyle yapıyorum, daha güzel oluyor kalıpdaGeçenlerde facede gördüm mozaik pastayı kek kalıbına dizip te kalıp halinde yaş pasta şeklinde yapıyorlar,görünüş olarak çok güzel duruyor,sen gördün mü Nevoş?
Kim var ki burada kim duyacak,sen ,Vuslat zaten daha güzelini yaparsın,aus katılmam diyor,cimcimeye de madalya idare eder biraz katılmazŞişşştttttttt pasta tarifi vermek yok
Evet canım biliyorum.Dilimleyince çok şık oluyor
Tencereye de diziyorlar ,kalıp yerine,ayyy unuttum yine ipucu verdimBen de öyle yapıyorum, daha güzel oluyor kalıpda
@cimcimegfb bundan sonra tüm kategorilere katılacakKim var ki burada kim duyacak,sen ,Vuslat zaten daha güzelini yaparsın,aus katılmam diyor,cimcimeye de madalya idare eder biraz katılmaz
Bir goz koyan daha birinciliğineYa ben burda o kadar mantı mantı dedim , içli köftede neymiş dedim ... kara propaganda yaptım nevoya ...bilseydim cimcimenin dolmalara sarardım
Yani, yaş pasta dururkenKim var ki burada kim duyacak,sen ,Vuslat zaten daha güzelini yaparsın,aus katılmam diyor,cimcimeye de madalya idare eder biraz katılmaz
Dondurma kutusunda bile oluyorTencereye de diziyorlar ,kalıp yerine,ayyy unuttum yine ipucu verdim
Tencereye de diziyorlar ,kalıp yerine,ayyy unuttum yine ipucu verdim