Kimse okumaz zaten bunlarıDondurma kutusunda bile oluyor
Aman kimse duymasın
Tabi tabiKimse okumaz zaten bunları
@rabia01 okusun ama, biraz tiyo alırTabi tabi
Evet pasta yapmayı bilmiyor .Biraz tüyo alıp birşeyler yapar..Çocuklar bayram eder@rabia01 okusun ama, biraz tiyo alır
@cimcimegfb bundan sonra tüm kategorilere katılacak
Katılmazsa elimde kalır
Dene istersenKim diyorben harbi gbi yapmayı dusunuyordum
Değil mi ama, hep hazır hazır nereye kadarEvet pasta yapmayı bilmiyor .Biraz tüyo alıp birşeyler yapar..Çocuklar bayram eder
Harbi ne yaptı kiKim diyorben harbi gbi yapmayı dusunuyordum
Ortalarda yokDeğil mi ama, hep hazır hazır nereye kadar
Hazır pasta tabanın arasına muz koyup,hazır krem şanti alıp sürsek hazır olmaz değil mi,biz yapmış oluruz.Değil mi ama, hep hazır hazır nereye kadar
Yine dizilere sarmıştırOrtalarda yok
Kimbilir neler yapıyor
Harbi ne yaptı ki
Hazır olmaz sen yapmış olursunHazır pasta tabanın arasına muz koyup,hazır krem şanti alıp sürsek hazır olmaz değil mi,biz yapmış oluruz.
OlabilirYine dizilere sarmıştır
Kek hazır olmayacak diye bir şart yok sanırım, olabilir herhaldeHazır pasta tabanın arasına muz koyup,hazır krem şanti alıp sürsek hazır olmaz değil mi,biz yapmış oluruz.
Ben bazen yapıyorum beğeniyorlar da ,yiyeni kandırmış gibi hissediyorumHazır olmaz sen yapmış olursun
Kekin hazır olduğu belli oluyordurBen bazen yapıyorum beğeniyorlar da ,yiyeni kandırmış gibi hissediyorum.
Akıllarda kalıcam diyorsun ilk 1.likleSütlü nuriye yaptı ortalığı yıktı geçirdi .
Bende basit ama geleneksel bi yemek yaptım ortalığı yıkıp geçeceğim ins ondan dolayı
Kek hazır olmayacak diye bir şart yok sanırım, olabilir herhaldeHazır kekden mi yapıcan
Hazır kek çabuk dağılıyorKekin hazır olduğu belli oluyordur