EvliyimEvlimisin ablaaa
Benim takvim diyanetindi sanırımYok ya devam ediyormuş . Fazilet takvimine bakarsan aradaki farkı görürsün . Bende kaldırıldı diye biliyordum . Geçen gün kayinna ile bir akraba hoca hanımın konusmlarinda şahit oldum . Baktimda da arada fark vardi
Hicte belli degil
Güldürme beni kimmiş o minnakBuyuksimun bendennn nnenem yasindasin aklini benim gibj kucuk minnacik kisilere ugrasiyorsun ayip sana
EvliyimYok ben de o dediğinden
Benim takvim diyanetindi sanırımİyi bir araştırmak lazım o zaman
Cekinmeee kizzzEvliyimYok ben de o dediğinden
Benim takvim diyanetindi sanırımİyi bir araştırmak lazım o zaman
Ben o yaşta minnak hiç görmedimTabiki ben
Hayırlı gecelerSarjim %1 hayırlı geceler mucks
Iyi uykularrr habibteemmm bende uyuynmm sabahin 6sindan uyanuyor bizim oglan bari 1 2 saat uyuyumSarjim %1 hayırlı geceler mucks
Hiç öyle özlem yok ben de, hatta Allah Allah diyorumKocasını ozluyordur diyor:70;
Allah rahatlık versinIyi uykularrr habibteemmm bende uyuynmm sabahin 6sindan uyanuyor bizim oglan bari 1 2 saat uyuyum
Ne kıskanacağım seniGiskanmaaaa
Sagol nenecimm ellerinden opuyorummm.. @-VUSLAT- ablacimm seni de opuyorum gel uzulmeeeAllah rahatlık versin
El öpenlerin çok olsun yavrumSagol nenecimm ellerinden opuyorummm.. @-VUSLAT- ablacimm seni de opuyorum gel uzulmeee
Hayırlı geceler canımSarjim %1 hayırlı geceler mucks
Özlememe hastalığı var bendeCekinmeee kizzz
Ben birşey mi kaçırdım seninki bir yere mi gitti veya gidiyorHayırlı geceler canım
Özlememe hastalığı var bende
Allah razı olsunSagol nenecimm ellerinden opuyorummm.. @-VUSLAT- ablacimm seni de opuyorum gel uzulmeee