- Emoji Skoru
- 40.747
- Puanlar
- 798
Ben de suyu zorla içiyorumYarım bardak sahurda, yarım bardak iftarda
Sağol canımSağol canım size de afiyet olsunUnutmak mümkün mü Bizim 15 dakika falan var
Sağol canımİyi senin vaktin varmış daha:) Eşime güldüm bayağı az önce, ağır ağır yedi tam suyunu içerken 1 yudum aldı ezan okundu Sonra da hoca erken okudu sayılmaz dedi
Sağol canımİyi senin vaktin varmış daha:) Eşime güldüm bayağı az önce, ağır ağır yedi tam suyunu içerken 1 yudum aldı ezan okundu Sonra da hoca erken okudu sayılmaz dedi
Bende su içmeden duramıyorumSuyu aramayanlardan misin sende
Aynen canım:) Normalde de gün boyu içmediğim olurSuyu aramayanlardan misin sende
Senin içtiğin suyu ben 1 haftada belki tuttururumKesin öyle olmuştur. Allah kabul etsin
Ben çok su içiyorum.En az 7-8 bardak
Aynen canım:) Normalde de gün boyu içmediğim olur
Yok canım aramam suyu, beni zorlayan başka şeyO zaman zorlamaz seni
Bende su içmeden duramıyorum
Ben susuz kalırsam ne yaparım diye çok korkarımSenin içtiğin suyu ben 1 haftada belki tuttururum
Belkide baska birseySigarami
Ben çayıda çok içerim,suyuda çok içerimYa bende çok su içerim çayı az içtiğimde. Akşam a kadar susuzluktan ölürüm iftar olur yarım bardak i icemem. Çok ters bir insanim yav
KurursunBen susuz kalırsam ne yaparım diye çok korkarım