girsene girsene giremezsınkııııı
bende düşünemıyorum ama dertlerını anlatmaya basladıkları zaman kolay olurBen iki taneyi zor büyüttüm 3 taneyi düşünemiyorum
bende isterim ikiz ya da üçüz.. sonrası sonsuza kadar kapanır defterAynen canim ,Hayirla buyutsun insh... Du bi etiketlim belki buralardadir
@azerinnn Kulaklarini cinlatiyoz canim
Vallahi 2 sene bile az gelirbende düşünemıyorum ama dertlerını anlatmaya basladıkları zaman kolay olur
işte o zamana kadar en az 2 sene, kafa kalırsa iyi
orası öyle tabi ki. ama derdını anlatmak iyidir bebeklıktenVallahi 2 sene bile az gelirBüyüdükçe sorunlar artıyor
Haklısın canımorası öyle tabi ki. ama derdını anlatmak iyidir bebeklıkten
Sağol canım benimNevrosşşş
Bende diyorum gün neden güzel başladı, meğer nevroşumuzun doğduğu günmüş
bende isterim ikiz ya da üçüz.. sonrası sonsuza kadar kapanır defterinsanda düzen kalmıyor
çıksın hepsı aradan
5,5 aya yaklasıyoruz . şükür ki zaman bi şekilde gecıyorHaklısın canımSenin kuzu ne kadar oldu
eneeeee yetişin gonşulaaaaaa hatun kafayı yidiYahu benim ayem from engilis bi kere , hemide 19 yirs oldHem ben 50 sent yazisini fifti sent olarak okuyanlardanim kizam
(Ayyy gulmekten catlayacun)
Canım benim kızlarda çok problemliydiRabbim tum isteyenlere nasip etsin inshBenim kizin aynisindan bi tane daha dusunemiyorum ,olsa coktan kafaya huniyi takmistim
Zorluklarini en iyi @Nevreste nevos bilir
Maşaallah kocaman olmuş5,5 aya yaklasıyoruz . şükür ki zaman bi şekilde gecıyorazıcık dert anlatsa daha ıyı olacak
amin. aynen bende düşünemıyorum. ama üçüz olsa bi şekilde zaman gecer ve kurtulurum. kendımı düşünüyorum benRabbim tum isteyenlere nasip etsin inshBenim kizin aynisindan bi tane daha dusunemiyorum ,olsa coktan kafaya huniyi takmistim
Zorluklarini en iyi @Nevreste nevos bilir
inş :=)Maşaallah kocaman olmuşYürüdükten sonra rahatlarsın
Niye kıskanıyorsunbu nedir yaaa topik nevoş sevenler kulubu gibi oldu valla gidiyorum bu sefer
Yok anam yürüdükten sonra dertler bir ken bin oluyor karıştırmadık dolap uzanmadık masa kalmıyor ocak elektirikli eşya merakları katlanarak artıyor benim oğlum 19 aylık yürümeden önce dünya varmış 5 aydır yürüyor ve anamdan emdiğim süt burnumdan getiriyor yinede canı saolsunMaşaallah kocaman olmuşYürüdükten sonra rahatlarsın
Çoğul gebeliklerde kilo çok alınmıyoramin. aynen bende düşünemıyorum. ama üçüz olsa bi şekilde zaman gecer ve kurtulurum. kendımı düşünüyorum ben
11 kilom kaldı daha vermem için