Ben kilomda gitmedi şükürler olsun 105 kiloyum denemedik ünlü diyeti sabahları taşımadık limon suyu maydonoz suyu bırakmadım baktım olmuyor sağlığımda iyi kilolarımla barışık balık hatunuminş. 2 yıl çok fazla ama yaahemen gitsinler
kaç kilo ile hamıle kaldın?Ben kilomda gitmedi şükürler olsun 105 kiloyum denemedik ünlü diyeti sabahları taşımadık limon suyu maydonoz suyu bırakmadım baktım olmuyor sağlığımda iyi kilolarımla barışık balık hatunum
95 kilokaç kilo ile hamıle kaldın?
verılmıyorsa zamanla mecbur barısacak insan :=)95 kilo
Aynen öyle şimdi herkeşe kıskanıyorsunuzzzz diyorumm balık etliyim kilolu değilim ki kıskanıyorrlarverılmıyorsa zamanla mecbur barısacak insan :=)
Hem benim boyum 1,67 ideal kilom 105 ideal yani sonuçta boyum kaldırıyor kiloyuAynen öyle şimdi herkeşe kıskanıyorsunuzzzz diyorumm balık etliyim kilolu değilim ki kıskanıyorrlar
şeytan diyo git yoldan geçeni çevir evlen
Ne zaman hamiş kaldın, ne zaman doğum yaptın da 5, 5 aylık oldu5,5 aya yaklasıyoruz . şükür ki zaman bi şekilde gecıyorazıcık dert anlatsa daha ıyı olacak
Kaç kilosunu verdin30 kilo aldım
amin inşallah. 19 kilo verdım 11 kilosu kaldı
Ne zaman hamiş kaldın, ne zaman doğum yaptın da 5, 5 aylık olduDünyadan haberim yok benim
Sağlıkla büyüsün İnşaAllah
Kaç kilosunu verdin
Boyun kaçamin inşallah. 19 kilo verdım 11 kilosu kaldı
İyi vermişsin canımamin inşallah. 19 kilo verdım 11 kilosu kaldı
1.65Boyun kaç
inşallah dıyorum ne dıyeyım . umarımİyi vermişsin canımBir şey kalmamış, yaz çıkana kadar gider kalanlar
Çok teşekkür ederim canım@Nevreste doğum günün kutlu olsun canım..nice seneler eşinle çocuklarınla beraber güzel sofralarda oturman dileğiyle
Hayırlı sahurlar NevoşumHayırlı sahurlar
Hayırlı sahurlar
Hayırlı sahurlarHayırlı sahurlar Nevoşum