Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Yakın olsak beraber de acardik ki:110:
Açardık di mi?:KK45:Sen bana su böreği yapardın,sarma yapardın,mantı yapardın,baklava yapardın,ben de gelirken bir kola alırdım:KK53:,dedikodu yapardık.Sonra çay yapardın,yanında elmalı kurabiyen de olurdu ,çayı da hallederdik.Daha sonra kahve de yapardın bana,yanına da lokum koyardın,iyi olurdu.Eve gelirken de çantama dut koyardın :dondurma:

Açardık di mi?:KK45:Sen bana su böreği yapardın,sarma yapardın,mantı yapardın,baklava yapardın,ben de gelirken bir kola alırdım:KK53:,dedikodu yapardık.Sonra çay yapardın,yanında elmalı kurabiyen de olurdu ,çayı da hallederdik.Daha sonra kahve de yapardın bana,yanına da lokum koyardın,iyi olurdu.Eve gelirken de çantama dut koyardın :dondurma:

Kurabiye.konusunda kendime guvenemiycem evde yenmedigi için benim hiç yapmam . Islak kek yaparım ama :KK51:

Oo hemde ne dedikodular dondururduk ha:73:

Kazanma gibi bir amacım yok canim benim :KK51:
eğlenmek maksatim .

Birde nevosa sozum var yeni mutfağımda guzel guzel yemekler yapıp paylaşmak adina:KK19:
Mutfağını mı yeniledin,yeni eve mi taşındın,mutfağına bir bakıp geleyim ben:KK55:.Ben de 2 kere yarıştım.Sanki mutfağın tamamı görünüyormuş gibi camını,duvarını ,mutfak dolabını silmiştim.:temizlik:.Ben genelde bakıyorum ,dikkat ediyorum yarışmalarda.:KK45:

Back
X