Yok sadece ramazanda böyleyimAnlasildi senin neden zayif kaldiginher zaman boyleysen, normaldir
Ne sanslisin var ya, istedigin gibi yiyiyon iciyon kilo almiyonYok sadece ramazanda böyleyimNormal zamanlarda gece 2-3 de bile Allah ne verdiyse yerim
Sadece hamileyken 15-20 kilo alıyorum, sonra koşuşturmadan onlarda gidiyor hemenNe sanslisin var ya, istedigin gibi yiyiyon iciyon kilo almiyon
Bendede 3 tane vuslatım ama kiloma etkileri yokSadece hamileyken 15-20 kilo alıyorum, sonra koşuşturmadan onlarda gidiyor hemenZayıflamak isteyene 3-4 çocuk tavsiye
Ne desem bilemedim şimdiBendede 3 tane vuslatım ama kiloma etkileri yok
Dördünü de normal doğumla doğurdum de,hatta hiç göbeğim yok de sana bir smile göndereyim.Ne desem bilemedim şimdi
Yok 4. yü sezeryanla doğurdumDördünü de normal doğumla doğurdum de,hatta hiç göbeğim yok de sana bir smile göndereyim.
İyi bariYok 4. yü sezeryanla doğurdum
Mecburen tüpleri bağlatmak içinİyi barismileyinden kurtuldun
Verdim ya cevabı ,Mecburen tüpleri bağlatmak içinNeydi, merak ettim şimdi
Benimkiler artık eşek kadar oldularya ondandır belkiNe desem bilemedim şimdi
Sezeryan ama göbeği yokDördünü de normal doğumla doğurdum de,hatta hiç göbeğim yok de sana bir smile göndereyim.
Senide çok merak ediyorumBenimkiler artık eşek kadar oldularya ondandır belki
Kim övüyormuşpeh kendileini ovuyorlar
Benimkiler de öyle oldularBenimkiler artık eşek kadar oldularya ondandır belki
Nevoş göbüşümü gördün sanacak herkesSezeryan ama göbeği yok
Kimmiş onlarpeh kendileini ovuyorlar
Ekmek satışları patlasın diyedir o haberVerdim ya cevabı ,bu smileyi kullanacaktım.Siyasette ekmekte mutluluk hormonu olduğuna dair haber vardı,Nevresteyi ve Hatmeceyi etiketledim ,seni de etiketleyeyim dedim ,sonra dedim ki zayıflığıyla bizi ezer vazgeçtim.
O kadar zayıf olunca göbek olması imkansızBenimkiler de öyle oldularBir tanesi minnak ama
Nevoş göbüşümü gördün sanacak herkesO kadar değil, sıkılaşmaya ihtiyacı var biraz
Kimmiş onlar