BeykozNerede nerede
Benim küçük kızımla aynı yaştalar gibi, kaç doğumlu3,5 yaşında.
Benim eşim çocukları birkaç kez uyutma girişiminde bulunmuştu ve her seferinde sadece kendi uyuyorduKemal sunal'ın filmi geldi aklımaAnnesini(Adile Naşit) uyutmaya çalışırken kendi uyuyordu
Aynen
Benim eşim çocukları birkaç kez uyutma girişiminde bulunmuştu ve her seferinde sadece kendi uyuyordu
2012 Aralık,erken doğdu.32 haftalıkken doğdu.Bayağı yordu beni erken doğduğu içinBenim küçük kızımla aynı yaştalar gibi, kaç doğumlu
Benim kızım da 2012 Ağustos2012 Aralık,erken doğdu.32 haftalıkken doğdu.Bayağı yordu beni erken doğduğu için
Kaç kilo doğdu2012 Aralık,erken doğdu.32 haftalıkken doğdu.Bayağı yordu beni erken doğduğu için
2040 kiloKaç kilo doğdu
Oğlum da erken doğmuştu benim.Bu sefer dr neden erken doğdu dedim,bir sebebi yok dedi.Benim kızım da 2012 AğustosNiye erken doğum oldu
Çok küçük doğmuş2040 kilo
Sahiden miTey tey açılın kızlar hatmece geldi bu gün beş ekmek yedim üf migdeme çömdü
Kilosu iyiymiş yine de2040 kilo
Allah'a şükür olmadı,15 gün küvezde kaldı.1 ay sütümü sağarak verdim.Kontrolleri hep temiz çıktı.Çok küçük doğmuşBenim kızlarda 2 şer kilo doğdular Sağlık problemi olmadıysa sorun yok
Aceleci o zaman seninkilerOğlum da erken doğmuştu benim.Bu sefer dr neden erken doğdu dedim,bir sebebi yok dedi.
Çok şükür canımAllah'a şükür olmadı,15 gün küvezde kaldı.1 ay sütümü sağarak verdim.Kontrolleri hep temiz çıktı.
Tey tey açılın kızlar hatmece geldi bu gün beş ekmek yedim üf migdeme çömdü
Hepimizinkini inşallah...Çok şükür canımRabbim sağlıklı,uzun ömür nasip etsin