Hadi yaBenim oğlum saymaya başladıOkulun açılmasına 88 gün kaldı anne diyor
Karpuz ödem atıyormuş zaten
Karpuzun şişliği çabuk geçiyor NevoşumZayıflamak isteyen sahurda iftarda karpuz yesin bence
1. sınıfa başlamak istiyorHadi yaHemen açılsın istiyor o zaman
Ben bütün ödemleri atmışımdır o zamanKarpuz ödem atıyormuş zatenGerçi karpuzda yesek bize yarar
Sahiden çok yenmiyor zatenBen bütün ödemleri atmışımdır o zamanYok yok, erir gider hemen
Evet ya, bizde de öyleSahiden çok yenmiyor zatenGünde 1 ekmek ancak yeniyor. Tatlıda çok yapmıyorum
Onu başlayınca anlayacağızOyy maşAllah, pek hevesli
Aynen canım bende az yapıyorum yoksa kalıyorEvet ya, bizde de öyle6 kişi 1 tane pideyi anca bitiriyor Yemekler desen hep kalıyor, ben de azıcık yapmaya başladım yemekleri
Hahahh yerim onuOnu başlayınca anlayacağız
Aslında büyüme derdindeGeçenlerde dişi düştü doğum günü gelmeden 6 yaşında olduğunu ilan etti
Ramazan-ı şerifin bereketiAynen canım bende az yapıyorum yoksa kalıyorİftarda ekmek hiç yenmiyor zaten
20 ye kadar büyümek sonrada yaş küçültme çabaları varHahahh yerim onuBiz de öyleydik Nevoşum, küçükken büyümek isterdik Şimdi yaşı küçültme derdindeyim Geçen yaş konusu geçti de kızım diyor ki babasına, annem hâlâ 35 yaşında Geçen doğum günümde öyle demiştim, 35 e girdim diye
Aynen20 ye kadar büyümek sonrada yaş küçültme çabaları varBende bundan sonra geriye gideceğim
Tamam öyle yapalımAynenBeraber gidelim Nevoşum geriye doğru
Tamam öyle yapalım
Bende patatesli yumurta yapıyorum.Susatmıyor sahiden
Hayırlı geceler canım
Nevoşum ben çıkıyorumHayırlı geceler canım
Bizim yeğen geliyor muBen iftarda yedimde bilene kötü oluyorum sahura kadar
4 gün sonra belli olucak ins . Cuma gunu olmazsam cumartesi test yapicamBizim yeğen geliyor muDurum nedir
Hakkınızda hayırlısı olsun canım4 gün sonra belli olucak ins . Cuma gunu olmazsam cumartesi test yapicam