Geçen gece hazır yufkadan soslu yapayım değişiklik olsun dedim,evde yumurta yokmuş,az öncesinde de bir yerde tavada hazır yufkadan su böreği tarifi vardı,üzerine 1 lt su dökülüyordu,bari onu yapayım dedim
Ben de hep kuru yufkadan yapıyorum, bugün değişiklik olsun diye yaş yufkadan yaptım
@Nevreste nerelerdesin
Nevoş yok ortalarda
Geldim canım buradayımNevoş geldi
Geçen gece hazır yufkadan soslu yapayım değişiklik olsun dedim,evde yumurta yokmuş,az öncesinde de bir yerde tavada hazır yufkadan su böreği tarifi vardı,üzerine 1 lt su dökülüyordu,bari onu yapayım dedim,senin neyine hiç yapmadığın tarifi sahurda yapmak ,börekten başka herşeye benzedi ,beceremedim. Allahtan akşamdan kuru,pilav vardı da onu yediler,neyse ben kaçayım ,sonra görüşürüz,durup durup ta şimdi gelmişler,aç bırakacaklar bizi
Biz erken yediğimiz için bu saatlerde boş oluyorumGeçen gece hazır yufkadan soslu yapayım değişiklik olsun dedim,evde yumurta yokmuş,az öncesinde de bir yerde tavada hazır yufkadan su böreği tarifi vardı,üzerine 1 lt su dökülüyordu,bari onu yapayım dedim,senin neyine hiç yapmadığın tarifi sahurda yapmak ,börekten başka herşeye benzedi ,beceremedim. ,bayağı bir değişiklik oldu.Allahtan akşamdan kuru,pilav vardı da onu yediler,neyse ben kaçayım ,sonra görüşürüz,durup durup ta şimdi gelmişler,aç bırakacaklar bizi
Bende patatesli yumurta yapıyorum.Kız kızartma susutmazmi
Hoş geldin NevoşumGeldim canım buradayımAslında sürekli kkda geziniyorum ama sohbet etmeye uygun olmayınca kontrol edip çıkıyorum Bu ara hep yoğunum İşim hiç bitmiyor
Nasılsın canım
Biz de yaptık sahurumuzuBiz erken yediğimiz için bu saatlerde boş oluyorumSeninle hiç denk gelmiyoruz zaten
Hayırlı geceler
İyiyim canım çok şükürHoş geldin NevoşumTahmin ettim zaten yoğun olduğunu
İyiyim canım, sen nasılsın
Yedikten sonra uyumadan sindirmek için erken yiyoruzBiz de yaptık sahurumuzu
Burası 1-2 gün önce bayağı serindi, bugün çok sıcaktıİyiyim canım çok şükürSizin orda havalar nasıl burası bayağı ısındı
Ben yiyip yatsamda sıkıntı olmuyor NevoşumYedikten sonra uyumadan sindirmek için erken yiyoruzBirde kilo almayalım
Burasıda aynen öyle canımBurası 1-2 gün önce bayağı serindi, bugün çok sıcaktıHatta bugün dışarıdaydım akşama kadar, dilim dışarda geldim eve susuzluktan
Yok ben kendi adıma konuştumBen yiyip yatsamda sıkıntı olmuyor Nevoşum
Eşin yanlış sinyal vermiş demek ki NevoşumBurasıda aynen öyle canımBiz iftara yakın çıktık ,çıkarken eşim hava kapalı belki yağmur yağar dedi Ceket bile aldım Hava çok sıcaktı
Yok ben kendi adıma konuştum
Canım rahatsız oluyorum,o yüzden erken yiyoruz
Bir daha inanmamEşin yanlış sinyal vermiş demek ki Nevoşum
Belli oluyor sadece karpuz yediğin
Ben genelde karpuzla şişiriyorum midemi
Bir daha inanmam
Çocuklar nasılTatil nasıl geçiyor
Benim oğlum saymaya başladı
İyiler canım, çok şükürHenüz tatil moduna adapte olamadım Nevoşum
Belli oluyor sadece karpuz yediğin