• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Sağol canım size de afiyet olsun:KK60:Unutmak mümkün mü:kk77:Bizim 15 dakika falan var:KK45:
Sağol canım:KK60: İyi senin vaktin varmış daha:) Eşime güldüm bayağı az önce, ağır ağır yedi tam suyunu içerken 1 yudum aldı ezan okundu:KK70: Sonra da hoca erken okudu sayılmaz dedi:KK70:

Sağol canım:KK60: İyi senin vaktin varmış daha:) Eşime güldüm bayağı az önce, ağır ağır yedi tam suyunu içerken 1 yudum aldı ezan okundu:KK70: Sonra da hoca erken okudu sayılmaz dedi:KK70:
:KK70::KK70:Kesin öyle olmuştur.:ukala:Allah kabul etsin:-)
Ben çok su içiyorum.En az 7-8 bardak:-)

:KK70::KK70:Kesin öyle olmuştur.:ukala:Allah kabul etsin:-)
Ben çok su içiyorum.En az 7-8 bardak:-)

Vuslatim ezan okunmasını beklemeden kapatmak gerekiyormuş azimizi . Temkin saati diyorlar. Normal ezandan 15 20 dk a onu biliyor musun .

Ya bende çok su içerim çayı az içtiğimde. Akşam a kadar susuzluktan ölürüm iftar olur yarım bardak i icemem. Çok ters bir insanim yav:deli:
Ben çayıda çok içerim,suyuda çok içerim:KK45:Günlük tükettiğim sıvı miktarı çok fazla:KK53:

Back
X