Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ama Can'ım ciddi manada boş bi vakit gerektiriyor bahsedilenler .düşünsene hem yapacan hem de teker teker fotoğraflıcan.. Bunu akşam 8 de eve gelen biri yetiştirsin bakalım..ozaman bravo derim...
Mukabeleden geldim şimdi Pc başındayım bacım lakin pc güncellemeye girdi açılacagada benzemiyo . Sen merak etmeye devam et . Nurunda neti yokmuş bekle yeni
Mukabeleden geldim şimdi Pc başındayım bacım lakin pc güncellemeye girdi açılacagada benzemiyo . Sen merak etmeye devam et . Nurunda neti yokmuş bekle yeni
Sizin mukabele bayağı geç saatteymiş,bizim ki saat 11'de.Mukabeleden gelince yüklemişsinizdir diye açtım yoktu,işleri yaptım açtım yine yok,daha da bakmayacağım
Sizin mukabele bayağı geç saatteymiş,bizim ki saat 11'de.Mukabeleden gelince yüklemişsinizdir diye açtım yoktu,işleri yaptım açtım yine yok,daha da bakmayacağım
10 gün önce olsaydı etmezdim de,şimdi etmiştim,yazıştığım herkesin sunumunu merak ediyorum,diğerlerini tanımadığımdan,daha önceki sunumlarını bilmediğimden merak etmedim.