• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Ama Can'ım ciddi manada boş bi vakit gerektiriyor bahsedilenler .düşünsene hem yapacan hem de teker teker fotoğraflıcan.. Bunu akşam 8 de eve gelen biri yetiştirsin bakalım..ozaman bravo derim...
Bu Nasıl iş kardeş sabah beri internettesin patronun müdürün falan kızmıyor mu

aeben aeben , nuryolu nuryolu ,adamı hasta etmeyin uleyn,niye hala yüklemediniz masayı,iftarı mı bekliyorsunuz?:sopa:
Mukabeleden geldim şimdi Pc başındayım bacım lakin pc güncellemeye girdi açılacagada benzemiyo . Sen merak etmeye devam et . Nurunda neti yokmuş bekle yeni :-)

Mukabeleden geldim şimdi Pc başındayım bacım lakin pc güncellemeye girdi açılacagada benzemiyo . Sen merak etmeye devam et . Nurunda neti yokmuş bekle yeni :-)
Sizin mukabele bayağı geç saatteymiş,bizim ki saat 11'de.Mukabeleden gelince yüklemişsinizdir diye açtım yoktu,işleri yaptım açtım yine yok,daha da bakmayacağım:KK53:

Yeni kategorimiz ve nikâhınız hayırlı olsun.bu yarışma coook ses getirecek:bicak::63: girdik bi alamete gidiyozz gıyameteee.. .:KK48:

Back
X