Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
üzüleceksin ondan yapmiyorum :KK70:
Çok ince düşüncelisin:KK53: Ama sen o zaman düşünürüz, üzülüp üzülmeyeceğimi:cool:
O ne anlar mantı yapmaktan:KK45::KK53:
Hiç işte, oturduğu yerden anca çene:KK53:
aynen hamuru yogurmadan tencereye atmiyorum mesela :KK70:

nazar deger diye göstermiyorum :KK43: vuslat napmis gördün demi :KK12: hamuru yogurmadan tencere atmis birde manti yaptim diyo :KK12::KK70:
:KK4::KK67::sinirli:

Arkadaşlar ya yarin iftara misafirim var. Menumde mercimek corbasi, kofte, patates, biber, patlican kizrtmasi, salata yapmayi dusunuyorum ama kizartmanin yanina ne yapacağımı bulamadim. Acilll fikirlerinize ihtiyacim var.

Nevreste Nevreste mapusa yolcu olabilirim :KK37:
sarma,cigköfte ve icli köfte getirmeyi unutmayin emi :cry::KK31::KK31:
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış canım:63:
Yanlış anlamayın kızlar başka topikte söylediklerini kastettim.:KK45:
Seni neden bu kadar çok sevdiklerini anladım canım.İnşallah arayı uzatmaz da çabucak gelirsin yine :KK19:
Bir sevenin ,merak edenin yine oldu:KK200:

Anam kuru kız nirde mantı dediğin şöyle bol harçlı az büyük olur dişinin kavuğuna yetmez benim ben mantıyı bol Mazemeli severim tey tey çoşasım var:halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Arkadaşlar ya yarin iftara misafirim var. Menumde mercimek corbasi, kofte, patates, biber, patlican kizrtmasi, salata yapmayi dusunuyorum ama kizartmanin yanina ne yapacağımı bulamadim. Acilll fikirlerinize ihtiyacim var.
Kuru fasulye pilav yap kızartma falan ugraşcağına kuru ve pilavın uyumu yemede yanında yat:halay::halay::halay:

Back
X