- 2 Aralık 2015
- 32.590
- 108.259
- 598
Sen de mi kibledinEvet seni kibledim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de mi kibledinEvet seni kibledim![]()
Ben onun her mesajını kibliyorum bana neler neler söylüyorSen de mi kibledin,laf aramızda
rabia01 'i ben de kibledim
,O siyasetten sansın değil mi
,boyunun ölçüsünü almıştır.Nerelerdesin Nevoş bugün bir ara girdim burada olsaydın seni bir konuya etiketleyecektim.Hatunun biri Malatya nasıl bir yer diye soruyordu,konu açmış,aklıma nedense sen geldin
![]()
Olsun boşver,büyüklük bizde kalsınBen onun her mesajını kibliyorum bana neler neler söylüyorHatta sen mi kuru kızsın diye dalga geçmiş bana şişko demiş
Hakaret etmiş hemen cezasını bulsun
Canım evde değildim yeni geldim sayılırEtiketleseydin sonra cevap verirdim
![]()
Kendisi kuru diye bizi küçümseyemezOlsun boşver,büyüklük bizde kalsın,sana şişko dediyse bana da der.Bugün eşimin kuzenine iftar yemeğine gittik,çay içerken eşi bana bu sene kilo aldın biraz dedi,devam edersen çayı suratına fırlatırım dedim,sustu
,iyi demiş miyim.Geri sayfada kalmış ama etiketleyeyim
![]()
O'nun günahını alma,rabia01 mapısta yanyanaydık... Bi tas çorbayı paylaştık ekmeği bölüştük... ahhh kader yoldaşım dedim bana sen kimsin ki dedi nickimden dolayı tanıyamamış
ama çorbayı içip ekmeğimi yedikten sonra tanıyamadığını söyledi
![]()
O'nun günahını alma,nuryolu da çorbalarda beraber yarıştı seninle,senin kim olduğunu bilmeden ,sonradan öğrenmedi mi ve çoğu kişi,ama ben ismini değiştirir değitirmez tanıdım seni avatarından,profiline girip emin oldum,hadi bana maşallah de
![]()
her durumda kendine pay çıkarmandan ötürü rabia yla uzaktan bir akrabalık olduğunu düşünüyorum senin
![]()
![]()
Yok akraba olamazsınızrabia01 'nın profiline baktım şimdi,nereli,öyle bir ihtimal olabilir mi diye
profilinde yaşadığı yer yurt dışı olarak gözüküyor.Gerçekten akraba olsak bile uzaktan akraba olurmuşuz,bayağı uzaktan akraba
![]()
Hünkar beğendi yapabilirsinNevreste kızlar canlarım günaydın iyi öğlenler ya da her neyse
közlenmiş patlıcan ile bildiğin çorba var mi? Yada farklı bir şeyler. Dün patlıcan közledim iki tane kaldı. Dün patlıcanı az yağ ve tuzla en alta derdime üzerine yoğurt üzerine minik doğranmış tavuk yaptım kalan iki patlıcan bir akıl verin hele
Neresi neresiYok akraba olamazsınızMemleketler farklı ama yakın sayılır
![]()
Şalgam, bici bici dersem ipucu vermiş olur muyumNeresi neresi,belki ucundan azcık çıkarız,başka yerde de akrabalar var.
Canım benim dün yaptığım şekli buna çok benziyordu başka birsey olsun istiyorum daHünkar beğendi yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hunkar-begendi.928875/
Patlıcan salatası yapabilirsinCanım benim dün yaptığım şekli buna çok benziyordu başka birsey olsun istiyorum da![]()
O zaman buzluğa koy,daha sonra Nevoşun verdiği tarifi yaparsın.Canım benim dün yaptığım şekli buna çok benziyordu başka birsey olsun istiyorum da![]()
Tam sana yakışır bir ipucuŞalgam, bici bici dersem ipucu vermiş olur muyum![]()
Ee bugün ne yapacağım o zamanO zaman buzluğa koy,daha sonra Nevoşun verdiği tarifi yaparsın.![]()
Felafeli hiç duymamıştım,sen yazınca baktım,googleye,bayağı farklı bir yemekmişEe bugün ne yapacağım o zaman
Ya evde felafel var herif bitirsin diye yanına basit birseyler yapmam lazım değilse beş gündür dokunmadı felafele
Mercimek çorbası yap(mesaj tekrarı olursa ,ben de böyle başka şey yazarımEe bugün ne yapacağım o zaman
Ya evde felafel var herif bitirsin diye yanına basit birseyler yapmam lazım değilse beş gündür dokunmadı felafele