Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
rabia01 rabia01 mapısta yanyanaydık... Bi tas çorbayı paylaştık ekmeği bölüştük... ahhh kader yoldaşım dedim bana sen kimsin ki dedi nickimden dolayı tanıyamamış :işsiz: ama çorbayı içip ekmeğimi yedikten sonra tanıyamadığını söyledi :KK12:
Ne Ayaksınız ayol mapıstı damdı
:halay::halay::halay:

Bilmeye biliyor ama nickimi ,yazdıklarımı falan bilmiyorFaceye Onun telefonundan giriyorum,şifremi falan biliyor sorun yok ta,burası farklı.Burası bir nevi günlük gibi,düşüncelerimi ,hislerimi paylaşıyorum,daha özel geliyor bana,okumasını istemem.:KK45:.Ama isyan ettikleri oluyor oğlumla, KKdayım deyince, yine mi KK diye.:KK53:
Baskılar beni yıldıramazEn Büyük KK
:KK31::KK31::KK31:
Yürü beee kim tutar seni arkandayım.

Bi ablamda beni etiketliyeydi iyidii:işsiz:dun bu vaziyette sohbet edecek topik bekliyodum.
burayi bulamadim bi turlu:KK53::KK53::KK53:
Kız gurbet kargısı burda çene çalcağına gitte başka topiklere dil öğren anca benle çene yarıştır ben olmazsan buralar ıssızlaşır ben olmazsam sohbetin tadı olmaz :halay::halay::halay::halay:

Bilmeye biliyor ama nickimi ,yazdıklarımı falan bilmiyorFaceye Onun telefonundan giriyorum,şifremi falan biliyor sorun yok ta,burası farklı.Burası bir nevi günlük gibi,düşüncelerimi ,hislerimi paylaşıyorum,daha özel geliyor bana,okumasını istemem.:KK45:.Ama isyan ettikleri oluyor oğlumla, KKdayım deyince, yine mi KK diye.:KK53:
Baskılar beni yıldıramazEn Büyük KK
:KK31::KK31::KK31:
Onu bende istemem:skandal:Tabi canım bizimde bir özelimiz var:KK53:

Hele ramazan sofrası her yemek syrı ayrı görüntilenmiş çok emek . Bizlerde 1 yemek tarifi var daha kolay ...üstünden seneler geçmiş ama bir kere daha eline sağlık aust :KK66::KK60:
Yok o kategoride 2. olmuştu:KK45:Patates yemeklerinde 1. olmuştu:sampiyon:
Tabi canım alması gerekiyordu:sampiyon:

Back
X