Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
İyi ki az anneme gideyim dedim.:pBen yokken gelip sohbetin dibine vurmuşsunuz.:sopa:
Kakao ve Ben Kakao ve Ben seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun canım:KK60:,ama senin de dediğin gibi gelmediğin için o ana seni unuttum,hatırladığımda ise düzenleme şansım yoktu.Hatta rabia01 rabia01 ile seni davul zurnayla karşılama kararı almıştık. :KK45: rabia01 rabia01 'm seni de çok sefiyom kız,unutmuşum kusura bakma:KK19:.Dedim nasıl olsa mesajı okumazlar,unutulduklarının farkında olmazlar dedim ama ne tesadüf okumuşsunuz:KK53:.Bombaya gelince ne kokuydu o yav,zehirleniyorum sandım,:hasta:unuttuğum için bu seferlik affediyorum sizi.:ıslık:.

Hatmece sadece darılan O arkadaş değil ki sana,geçenlerde bir arkadaşa kem gözlüsün ben hissederim yazdın,O arkadaş ta kırgın sana.Gayet açık bir şekilde ifade etti aslında sana ama sen anlamamazlığa mı vurdun,gerçekten anlamadın mı bilmiyorum.Arkadaşın dediği gibi kimsenin kimseye karşı burada çıkarı yok.Ben de görmesem de Nevreste Nevreste 'yi, @nuryolu 'nu, @aeben ' i , @_Nun_ 'u,@ N Nana 'i , -VUSLAT- -VUSLAT- 'ı,çok seviyorum.Daha çok var ama bu kişilere sevgim daha farklı,görmese de insan sevebiliyor yani.Ben de çoğu zaman şaka yollu takılırım ama samimiyetine güvendiğim kişilere ,ama sen tanısan da tanımasan da herkese biraz iğneliyici sözler kullanıyorsun.Bir ara komşum benimle kuranda selavatlaşmıyor demiştin de bizler üzülmüştük ya,belki O komşunda bu tür sözlerinden rahatsız olmuştur canım,seni yargılamak için değil,uyarmak için yazdım.
Kiz söyle benden çıkarın ne, bulaşık makinesi aldiracaksan almak bak :KK53:

Canim biz yemek dolayisi ile degil arkadaslik dolayisi ile konusuyoruz...Misal bana oy veren ama daha once ismini hic duymadigim uyeler vardi ,oyunu kullanip yorumlamazdi.Ama arkaslar kendi aralarinda begendigini veya oy verdigini veya eksik buldugunu,denedigini,merak ettigini,sunumunu v.s yorumlayip tarif sahiplerini desteklemek adina guzel yorumlar yaziyor ki bence bu cok desvik edici oluyor.Senin ne demek istedigini anladim elbette ,kotu niyetli oldugunu falan asla dusunmuyorum zaten:KK66: Ama herkesin farkli bir uslubu vardir ,senin uslubun alisilmisin disinda oldugunda tepki cektin yoksa gayet tatli bir arkadassin :KK66:
Çok teşekkür ederim :KK200::KK200:

Oyumu mantiya verdim harika gorunuyor ♡
Teşekkür ederim Margam:KK200::KK60:
Evet Vuslatım herkes farklı sever..Hani kimi bıcır bıcır kimi kavgayla Şakayla..ben eşimden hazırlıklıyım :KK70:yaw elalem sarılır falan bizimki çat çat vurur nasıl bişeyse:KK70:
Netice şuki önemli olan sevebilmek. Varmı daha ötesi bazen yanı başımızdakilerle kuramıyoruz bu dostluğu..İnsan birbirini görmeden sesini bile duymadan sevdiğim okadar insan varki burda..Birbirine dua eden derdini bölen sevincini paylaşan menfaatsiz gerçekten sevgi...:KK68:
İyiki varsınız Vuslatım :KK60:
Ayne canım, kimi döverek kimi okşayarak:KK70:
:KK200::KK60:
Bu oylama neler neler gördü :rolleyes:
Nevoşum kafa kafaya gidiyoruz yine seninle:rolleyes:
Mantı ne güzel bir yemektir yüce rabbim :sampiyon:
:KK200::KK68::KK68:

Beni de sevmiyor :KK43:
Kuzum sevmez olur muyum:KK60:hepinizi seviyorum ama devamlı gece yarılarına kadar yazıştığımız için tabii ki daha farklı oluyor bazı arkadaşlıklar.Yoksa saymaya kalksam sevdiklerimi elliden fazla sayarım.Tamam sevmediğim birkaç kişi var ama bu topikle alakası yok Onların.:KK53:

Back
X