Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben senden de çok oradaydım.İlk gün zor geldi ama şimdi daha iyi diyorum.Dayanamıyor giriyordum,girince illa yazıyordum.En azından sinir harbi yaşamıyorum.Hadi siyasilere neyse de son zamanlarda Allah'a ,Hz.Muhammed'e varana kadar hakarete varan sözler oluyordu.Bakayım burda neler oluyor
(Siyaseti elinden alınmış , bdv de güzin abla mod 10 takılan aus'un arayışı)
Artık daha sık gelirsin burayaBakayım burda neler oluyor
Aynen Ausum, ağzının tadını biliyorsunMantı candır ya , içli köfte de neymiş peh![]()

Ama ben de içli köfteye verdim oyumuMantı candır ya , içli köfte de neymiş peh![]()

bu can çekmesiyle karar vermesi zor ama menüye oy veriyoruz değil mi? O zaman yaprak sarması, ezogelin çorbasıyla beni benden alan, trileçeden çok tenceredeki yaprak sarmaya odaklanmama sebep olan
Sen beni mi takip ediyorsun acabaBakayım burda neler oluyor
bırak peşimi mahalleme geldik Rabb'ime, Peygamber'ime dil uzatanlar Rabb'ime havaleBen senden de çok oradaydım.İlk gün zor geldi ama şimdi daha iyi diyorum.Dayanamıyor giriyordum,girince illa yazıyordum.En azından sinir harbi yaşamıyorum.Hadi siyasilere neyse de son zamanlarda Allah'a ,Hz.Muhammed'e varana kadar hakarete varan sözler oluyordu.
Tam da sizi etiketliyordumBen geeeeeeeeldiiiiiiiim, ağzımın suyu aktı yine
Ama en dayanamadığım şeyleri yapmışsınız olmaz ki böylebu can çekmesiyle karar vermesi zor ama menüye oy veriyoruz değil mi? O zaman yaprak sarması, ezogelin çorbasıyla beni benden alan, trileçeden çok tenceredeki yaprak sarmaya odaklanmama sebep olan
aeben 'nin menüsüne gidiyor oyum.
Hepinize başarılar diliyorum elleriniz kollarınıza sağlık, mübarek Ramazan'da oruçlu ağız nasılda döktürmüşsünüz öyle.
Hayırlı bayramlarınız olsun![]()
Artık daha sık gelirsin burayaİyi oldu iyi
Aynen Ausum, ağzının tadını biliyorsunNevoş gelmeden tüysem mi
![]()

Ben senden de çok oradaydım.İlk gün zor geldi ama şimdi daha iyi diyorum.Dayanamıyor giriyordum,girince illa yazıyordum.En azından sinir harbi yaşamıyorum.Hadi siyasilere neyse de son zamanlarda Allah'a ,Hz.Muhammed'e varana kadar hakarete varan sözler oluyordu.
Cıks,yemez benceAmannn nevodan mı korkacağız
Mantı 10 numara 5 yıldız Vuslatcım
Gelirim canım ya , burasının muhabbeti ayrı güzel bilirim .
Haklısın deynepcim, işte bunlar hep ileri demokrasiden
Neyse sen ne diyorsun bu mantı içli köfteyi yer di mi![]()

Sen beni mi takip ediyorsun acababırak peşimi mahalleme geldik
![]()

Konuyu din ve siyasete çevirmeyelim hatunlar, yasak.
Bölüm kapatıldı, bitti.
Ama ben de içli köfteye verdim oyumu![]()
Yok korkmak değil de, şeyy...hmm... öyle işteAmannn nevodan mı korkacağız
Mantı 10 numara 5 yıldız Vuslatcım
Gelirim canım ya , burasının muhabbeti ayrı güzel bilirim .
Haklısın deynepcim, işte bunlar hep ileri demokrasiden
Neyse sen ne diyorsun bu mantı içli köfteyi yer di mi![]()
Cıks,yemez benceVUSLAT duymasın
![]()

Ben de oyumu içli köfteye verdim , ne oldu ki