Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Bakayım burda neler oluyor :KK69::KK69:

(Siyaseti elinden alınmış , bdv de güzin abla mod 10 takılan aus'un arayışı :confused:
)
Ben senden de çok oradaydım.İlk gün zor geldi ama şimdi daha iyi diyorum.Dayanamıyor giriyordum,girince illa yazıyordum.En azından sinir harbi yaşamıyorum.Hadi siyasilere neyse de son zamanlarda Allah'a ,Hz.Muhammed'e varana kadar hakarete varan sözler oluyordu.

Ben geeeeeeeeldiiiiiiiim, ağzımın suyu aktı yine :KK45:
Ama en dayanamadığım şeyleri yapmışsınız olmaz ki böyle :silah: bu can çekmesiyle karar vermesi zor ama menüye oy veriyoruz değil mi? O zaman yaprak sarması, ezogelin çorbasıyla beni benden alan, trileçeden çok tenceredeki yaprak sarmaya odaklanmama sebep olan aeben aeben 'nin menüsüne gidiyor oyum.
Hepinize başarılar diliyorum elleriniz kollarınıza sağlık, mübarek Ramazan'da oruçlu ağız nasılda döktürmüşsünüz öyle.
Hayırlı bayramlarınız olsun :KK15:

Ben senden de çok oradaydım.İlk gün zor geldi ama şimdi daha iyi diyorum.Dayanamıyor giriyordum,girince illa yazıyordum.En azından sinir harbi yaşamıyorum.Hadi siyasilere neyse de son zamanlarda Allah'a ,Hz.Muhammed'e varana kadar hakarete varan sözler oluyordu.
Rabb'ime, Peygamber'ime dil uzatanlar Rabb'ime havale:KK62:

Ben geeeeeeeeldiiiiiiiim, ağzımın suyu aktı yine :KK45:
Ama en dayanamadığım şeyleri yapmışsınız olmaz ki böyle :silah: bu can çekmesiyle karar vermesi zor ama menüye oy veriyoruz değil mi? O zaman yaprak sarması, ezogelin çorbasıyla beni benden alan, trileçeden çok tenceredeki yaprak sarmaya odaklanmama sebep olan aeben aeben 'nin menüsüne gidiyor oyum.
Hepinize başarılar diliyorum elleriniz kollarınıza sağlık, mübarek Ramazan'da oruçlu ağız nasılda döktürmüşsünüz öyle.
Hayırlı bayramlarınız olsun :KK15:
Tam da sizi etiketliyordum:KK45:Profil mesajınızda oy vereceğinizi okudum.Tek tek baktım kime oy vermiş diye ,acele etmişim:KK53:

Artık daha sık gelirsin buraya:KK19:İyi oldu iyi:KK53::-)

Aynen Ausum, ağzının tadını biliyorsun:KK19::KK45: Nevoş gelmeden tüysem mi:bicak::-)

Amannn nevodan mı korkacağız :süslü:

Mantı 10 numara 5 yıldız Vuslatcım :super:

Gelirim canım ya , burasının muhabbeti ayrı güzel bilirim .

Haklısın deynepcim, işte bunlar hep ileri demokrasiden :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Neyse sen ne diyorsun bu mantı içli köfteyi yer di mi :-)

Haklısın deynepcim, işte bunlar hep ileri demokrasiden :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Cıks,yemez bence:KK53: VUSLAT duymasın:sus:

Yok korkmak değil de, şeyy...hmm... öyle işte:KK70:
Gel canım, buralar daha eğlenceli:KK19::KK68:

Cıks,yemez bence:KK53: VUSLAT duymasın:sus:
:KK12::lülülü:

Back
X