Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Ben geeeeeeeeldiiiiiiiim, ağzımın suyu aktı yine :KK45:
Ama en dayanamadığım şeyleri yapmışsınız olmaz ki böyle :silah: bu can çekmesiyle karar vermesi zor ama menüye oy veriyoruz değil mi? O zaman yaprak sarması, ezogelin çorbasıyla beni benden alan, trileçeden çok tenceredeki yaprak sarmaya odaklanmama sebep olan aeben aeben 'nin menüsüne gidiyor oyum.
Hepinize başarılar diliyorum elleriniz kollarınıza sağlık, mübarek Ramazan'da oruçlu ağız nasılda döktürmüşsünüz öyle.
Hayırlı bayramlarınız olsun :KK15:
Çok teşekkür ederim ,onur duydum :68:

Oylama ne alemde bacılar malum oy vermeden görülmüyor :-)
Degerlendirme yapamadım henüz aklımda birkaç masa var ...

Annemin canım kayısılarından marmelat yapıyorum . Bu kış bol bol kayısılı tirileçe yapıcam inşallah :-)

Son düzenleme:
Oylama ne alemde bacılar malum oy vermeden görülmüyor :-)
Degerlendirme yapamadım henüz aklımda birkaç masa var ...

Annemin canım kayısılarından marmelat yapıyorum . Bu kış bol bol kayısılı tirileçe yapıcam inşallah :-)
Kolay gelsin :kk77::KK200:
Bu yıl Malatya'da kayısılarda bol ve çok güzel:kk77:

Yakın olsak keşke kakaom 5 büyük kova kayısı getirdim , 1 kovası bana yeter reçel , marmelad birde yemeye ayırdım , gerisini dagıttım . Bu sena kayısı pek bol iç anadoluda maşallah .
Valla yengemde her seferinde size Kayısı yollayacam der yollamaz lafla pilav pişirir demek bu sene kayısı bol ha :halay::halay::halay:

Yakın olsak keşke kakaom 5 büyük kova kayısı getirdim , 1 kovası bana yeter reçel , marmelad birde yemeye ayırdım , gerisini dagıttım . Bu sena kayısı pek bol iç anadoluda maşallah .
Oooo maşallah canım ne güzel dagitmissin zaten Afiyet şifa olsun kayısı nın her hâlini severim aebenim.

Yapıyorum canım :KK66:
Evet biraz emekli bir yemektir...Sarmaları çok ince olur...2 tanesi serçe parmağı kadar ancak olur:-)
Sahiden tadı efsanedir:kk77:

Merkez:deli:
Yengem peturgeden maşallah sana bir daki yarışmaya ne olur o Yemekle katıl:nazar::nazar: yaz kış yenebilir hele o yoğurdu salçalı sosu geleneksel oluşu oyum sana kesin...merkezi güzeldir Malatya'nın arkadaşım orda hemşire :nazar::halay:

Yengem peturgeden maşallah sana bir daki yarışmaya ne olur o Yemekle katıl:nazar::nazar: yaz kış yenebilir hele o yoğurdu salçalı sosu geleneksel oluşu oyum sana kesin...merkezi güzeldir Malatya'nın arkadaşım orda hemşire :nazar::halay:
Canım uygun kategori olursa yaparım inşaallah :-)
O sos ilçe ilçe değişiyor;)
Mesesla biz salça koymuyoruz ama Pötürge,Hekiman ilçelerinde koyuyorlar;)
Ben burada yaşamıyorum;) Ailem Malatya'da onların yanïna geliyorum..

Ben böyle yapıyorum :kk77:
$19l.webp

Allahım sana geliyorum tabağını bile yerim o ne yahu böyle bişi yok görünüşü bile etkileyici seninle evli Adam pek şanslıymış Böyle bişi yapan heleki tek başına yapan kadının eli öpülür enişte aşırı şanslı Allah banada ileride senin gibi eli işli gelin versin şimdi diyecekler aman bir sarma ama yapması o kadar zor ki sarması tutturması emek+ beceri istiyor maşallah:nazar:

Back
X