Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Allahım sana geliyorum tabağını bile yerim o ne yahu böyle bişi yok görünüşü bile etkileyici seninle evli Adam pek şanslıymış Böyle bişi yapan heleki tek başına yapan kadının eli öpülür enişte aşırı şanslı Allah banada ileride senin gibi eli işli gelin versin şimdi diyecekler aman bir sarma ama yapması o kadar zor ki sarması tutturması emek+ beceri istiyor maşallah:nazar:
Sağol canım :KK23:Ben bunları sarıp parmaklarımın arasına yerleştiriyorum sonra tencereye diziyorum..:KK45:Bizim yörede öyle yapılır;)

Hatmece'den güzel iltifatlar aldım :halay::halay::halay:

Sağol canım :KK23:Ben bunları sarıp parmaklarımın arasına yerleştiriyorum sonra tencereye diziyorum..:KK45:Bizim yörede öyle yapılır:KK66:

Hatmece'den güzel iltifatlar aldım :halay::halay::halay:
Elbet alırsın ben çok acık sözlüyüm yengemle elektiriklerim tutmaz bazen kızarız bazen Mutlu oluruz ama becerikli o da sarıyor ben hayran hayran bakıyorum yalanım yağcılığım yok seversem söylerim sevmezsemde söylerim ha yarışmada olsan sade oy atar yarışma bitimisonra iltifat ederdim sonuç açıklanınca ama şimdi bu yemekle katılmadığın için ikisini bir arada yapıyorum şöylede huyum var kızıncada söylerim küs kalamam asla yada unuturum

Elbet alırsın ben çok acık sözlüyüm yengemle elektiriklerim tutmaz bazen kızarız bazen Mutlu oluruz ama becerikli o da sarıyor ben hayran hayran bakıyorum yalanım yağcılığım yok seversem söylerim sevmezsemde söylerim ha yarışmada olsan sade oy atar yarışma bitimisonra iltifat ederdim sonuç açıklanınca ama şimdi bu yemekle katılmadığın için ikisini bir arada yapıyorum şöylede huyum var kızıncada söylerim küs kalamam asla yada unuturum
Biliyorum canım açık sözlü olduğunu o sebeple iltifat aldığıma memnun oldum :halay:
Aslında bende çok açık sözlüyümdür ama karşımdakini kırmaktanda çok korkarım..Bu sebeple biraz dikkat ediyorum veya tanımadan direk konuşamıyorum..Belki sen alıngan değilsin diğeri alıngan o sebeple dikkat etmek gerekiyor bazı durumlarda;)

Hayırlı sabahlar diliyorum .

Deynep nerelerdesin ??
Burdayım aebenim:KK19:.Dün annemlerle bahçede takıldım akşama kadar.Mangal yaptık,oyalandık.Ormana gitmekten daha iyi olur dedik ,hava az esiyordu.Ama zırt pırt inip çıkmak zorunda kaldım daha çok yoruldum.:ruh:Ben ne zaman kolayına kaçsam daha çok yoruluyorum yav.:KK53:.Ben de seni merak etmiştim,hatta etiketleyecektim ,demek ki tatil yapıyor dedim:KK45:,oyunu vermemişsin ,ben sıralamayı görmek için bu sefer başta oy verdim:dondurma:.Sıralamayı sormuşsun ,şu an 3.müsün desem 4. mü bilemedim,2.sırayı 2 kişi paylaşıyor.Kürdan atağa geçti mantıya yetişti.Şehzade kebabı ilk başlarda 1.sıradaydı şimdi 5.sıraya geçmiş,oylama her an değişebilir.Daha 20 gün var bitmesine.Ben de merak ettim sonucu.

Son düzenleme:
Kıyamıyor canım annem bana :KK66:
Biraz kıyamıyorlar,biraz da beceremez diye düşünüyorlar:KK53:.Benim annem de aynı,boğazından geçmez illa bana da yollar ,dün bahçede nane toplanacaktı,eşim nane de büyümüş toplansa iyi olur demişti,ben de yarın toplarım da nasıl kurutacağım,kız naneyi balkonda rahat bırakmaz demiştim,annem gitmek üzereydi.Eve çıkıp geri indim ki,nanelerin yerinde yeller esiyor.Annem toplamış,ben evde kurutur getiririm demiş,keşke öyle demeseydim ,en azından seçmesi oyalar,kadının başına iş açıldı diye üzüldüm:cry:

Evet deynebim bayram tatili bitti .ama haftaya tatile çıkıyorum bodrum taraflarına ...

Oyumu kullandım canım nevoşla nun'un sofrası arasında gittim geldim , nun'nun sofrasının rengarenk oluşu beni cezbetti doğrusu :-)

Herkesin eline sağlık keşke daha fazla oy hakkımız olsa bukadar arada kalmazdık :-)

Evet deynebim bayram tatili bitti .ama haftaya tatile çıkıyorum bodrum taraflarına ...

Oyumu kullandım canım nevoşla nun'un sofrası arasında gittim geldim , nun'nun sofrasının rengarenk oluşu beni cezbetti doğrusu :-)

Herkesin eline sağlık keşke daha fazla oy hakkımız olsa bukadar arada kalmazdık :-)
Bodrum çok sıcak olmaz mı yav,sefanız olsun :rapci:.Erikten de marmelat olur mu,bahçede mor erik bayağı büyümüş,marmelat mı yapsam acaba,ekşi olur mu?:KK64:

Ay deynep demese faketmiycem he :D nur olmuş nun :D pardon ...

Burdayım aebenim:KK19:.Dün annemlerle bahçede takıldım akşama kadar.Mangal yaptık,oyalandık.Ormana gitmekten daha iyi olur dedik ,hava az esiyordu.Ama zırt pırt inip çıkmak zorunda kaldım daha çok yoruldum.:ruh:Ben ne zaman kolayına kaçsam daha çok yoruluyorum yav.:KK53:.Ben de seni merak etmiştim,hatta etiketleyecektim ,demek ki tatil yapıyor dedim:KK45:,oyunu vermemişsin ,ben sıralamayı görmek için bu sefer başta oy verdim:dondurma:.Sıralamayı sormuşsun ,şu an 3.müsün desem 4. mü bilemedim,2.sırayı 2 kişi paylaşıyor.Kürdan atağa geçti mantıya yetişti.Şehzade kebabı ilk başlarda 1.sıradaydı şimdi 5.sıraya geçmiş,oylama her an değişebilir.Daha 20 gün var bitmesine.Ben de merak ettim sonucu.

OOh afiyetler olsun canım benim:KK19:

Nur diyince aklıma Nur yerlitaş geldi yok böyle bir kadın aynı ben o kadar sevimli o kadar tatlı ki ben Nur yerlitaşa hayranım her kanala mail yazıyorum ne Zaman başlayacak proğramı diye güzel ötesi bence...:KK9::KK9::KK9::KK9:

Biraz kıyamıyorlar,biraz da beceremez diye düşünüyorlar:KK53:.Benim annem de aynı,boğazından geçmez illa bana da yollar ,dün bahçede nane toplanacaktı,eşim nane de büyümüş toplansa iyi olur demişti,ben de yarın toplarım da nasıl kurutacağım,kız naneyi balkonda rahat bırakmaz demiştim,annem gitmek üzereydi.Eve çıkıp geri indim ki,nanelerin yerinde yeller esiyor.Annem toplamış,ben evde kurutur getiririm demiş,keşke öyle demeseydim ,en azından seçmesi oyalar,kadının başına iş açıldı diye üzüldüm:cry:
Valla ben çok yüzsüzum deynepim açıkça diyorum anne şu bu diye o da tamam diyor yazık. Ama işin aslı anneme ben de kıyamam ama yaz tatillerinde iki kız kardeşim de evde ve onlar yapıyor annem tarif ediyor o yüzden bu rahatlık. Annem hep der sağ olsun istesen en iyisini yaparsın sen diye ;)

Back
X