Ramazan Ramazan Ağlıyorum... Onunla Tekrar Barışsam ?

herkes üstüne gelmiş ben biraz daha yapıcı konuşmak istiyorum durup dururken böyle davranamazsınız çünkü
erkek arkadaşsınız size karşı nasıl davranıyordu ki siz böyle davranmak zorunda kaldınız kimse durup dururken kıskanmaz bu kadar
Durup dururken değil zaten kadın hasta olduğu için böyle davranmış. Bunun adı şiddet ve kimse şiddeti hak etmez. Sırf hemcinsiniz diye karşı tarafta şiddeti haklı bulacak sebepler ararsanız kadına şiddeti savunma hakkınız olmaz.

İş yerindeki durumu hayal edemedim erkek arkadaşınızın... Bu memlekette mobbing'in alası yapılıyor şirketlerde ve siz de üzerine duygusal mobbinge maruz bırakmışsınız adamı.
Kolunu ısırmak nedir ?
Gönül ferman dinlemiyor ama ısırık dinliyor anlaşılan ?
Tedavi olun, şiddet eğiliminizi bastırın
Sonra iyileşirseniz karşısına çıkın bir şans daha isteyin madem.
Bir daha ısırmayacağım demeyi de unutmayın.

Cocuk kurtulmuş senden. Olmaz bu kisiyle tekrar. Sen bir sure yalniz kal hatalarindan ders cikar. Birdaha iliskin olursa sakin boyle sacma sapan davranma

Niye? Niye bu kadar saçma hareketler yaptınız? Siz çok mu kötüsünüz de erkek arkadaşınız başka kadın görünce çok mu beğenip sizi bırakacak? Ya da erkek arkadaşınız çok mu karaktersiz hemen başka kadının kollarına mı atılacak?

Niye? Niye bu kadar saçma hareketler yaptınız? Siz çok mu kötüsünüz de erkek arkadaşınız başka kadın görünce çok mu beğenip sizi bırakacak? Ya da erkek arkadaşınız çok mu karaktersiz hemen başka kadının kollarına mı atılacak?
bilmiyorum, hiçbir şey bilmiyorum aırı sevgiden mi bunu yaptım kafam allah bullah

Üstelik başlık bile empatiden yoksun, ramazan ramazan ağlıyorum, onunla tekrar barışsam? Karşı taraf ister mi ne halde, ne psikolojik yıkım yasattim kimlere rezil ettim falan diye düşünmüyorsunuz. Birileriyle tanışmak kaynaşmak girişken olmak sorun değilken, siz onun sorunlu olduğunu iddia etmişsiniz. Belki bunu empoze ettiniz sürekli. Ay bilmiyorum benim okurken kalbim daraldı içim sıkıldı. Inşallah normallesmenize yardımcı olarak tedaviyi alırsınız

Birbirinize zarar veriyorsunuz ister istemez birbirinizden gördüğünüz olumsuz şeylerde karakterimiz daha hırçın ve daha agresif olabiliyor , kıskanmaya bağlı durumlarda bu olaylar daha artıyor ona göre davranmaya başlıyoruz sizin yaninda daha iyi hissedebileceğiniz size değer katacak biriyle olmanız daha iyidir inanın bırakın herkes yoluna devam etsin zamanla unutulur herşey toparlarsınız kendinize gelirsiniz sakinleşirsiniz başka biriyle daha sakin ve huzurlu bir hayat sürebilirsiniz suanki tecrubenizle devam edin yolunuza umarım her şey daha iyi olur sizin icin

bilmiyorum, hiçbir şey bilmiyorum aırı sevgiden mi bunu yaptım kafam allah bullah
Sizin dediğiniz aşırı sevgi değil psikolojik problem. Kaldı ki siz güvenilir değilsiniz o yüzden erkek arkadaşınıza güvenmemişsiniz. Görüşmediğiniz dönem arkadaşınızın yeni biriyle tanışma fikrine açık kapı bırakmışsınız.

Adamın yerinde olsam usain bolttan kısa mesafede maksimum hıza nasıl ulaşarak kaçabilirim diye özel ders alırdım. Allahın sevgili kuluymuşta kurtulmuş...

Bir kaç kere sinir krizi geçirdim;

Şu şımartılan çocuklara, bir kere istediğini vermediğinizde kendini yerlere atarlar ya; siz onu yapmışsınız.Şımarık ve gelişmemişsiniz. Telefon karıştırmak, başkasının mesajlarını okumak, numaraları arıtmak, karışmak, oraya buraya vurmak 7-8 yaşındaki iğrenç şımarık çocukların cahilliği.

Sizin bırakın eski erkek arkadaşınızı, başka bir insan ile iletişime girmeden bir psikiyatristten yardım almanız lazım. Büyüyün artık!

Ne güzel iş sen adamı her yerde ailesinde bile rezil et sonra adam bir mesaj yüzünden arkadaşınla konuşmanı istemesin sen git sinir krizi geçir😂 herşeyi kendinize mi hak görüyorsunuz ben anlamadım 😂 ama dahası adam canını kurtarmış. İyi de yapmış. Üzgünüm ama gram aklı varsa sokağınızdan geçmez. Bundan sonraki ilişkilerinizi baltalamamanız adına söylüyorum kesinlikle psikolojik destek alın.
Hayır yani teyzeye mesaj atıp aradan çık demek hadiszliğin kaçıncı levelı ?
büyük ihtimalle annesi oğlum kurtuldu diye Ramazada hayır dağıtıyordur!

Tövbe bismillah. Bu kadar cirkinlige neden barissin? Afedersin bir yerlerin altından mi???
Aklı varsa barismaz.
Ve böyle çirkef kızlardan sonra sıradan,problemleri olmayan bir Kızlayken erkekler 'nasil ya,sen melek misin? Gerçekten kızmasdin mi??' modunda oluyorlar. Bu yeni kız onlara kanatsız melek gibi geliyor ve kaybetmek istemiyorlar. Bunu da kesin bilgi olarak yazayım.
Bence sen yazıp kendini hatırlatma.
Yeni iliskinde bu tarz igrenclikler yapacakken ,bu olayları hatırla ve yapma.
Belki öyle mutluluğu bulabilirsin. Ama bu adamdan olamaz

Back
X