Neden olmasınKatılmamak için bilerek mi yapıyorum yoksa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden olmasınKatılmamak için bilerek mi yapıyorum yoksa![]()
AhahahahahSen bana kıyamazsın
Kalbim seni unutacak kadar hainse ellerim onu parçalayacak kadar asildir(eskiden günlükler, hatıra defterlerine yazılıdır bu söz)
Canoyu ekleyeyim dedim de süre dolmuş![]()
Anca beraber kanca beraber.Gidersen, beni de götürme haa![]()
Unutma ,unutulanlar unutanları asla unutmazlarMargaret bacıdan da beğenmedim yedik, var mı başka unutulan![]()
Çağırayımyasminsay gelse de Bi kahvelese bizi. Bakır cezve aldım en iyisindenyine de onun kahvesi gibi olmuyor
![]()
Selena gibi çağıralım mı, ben yas diyeyim, sen min de Nevoş da say desinÇağırayım![]()
Tesadüfen girdim bugün misafirim var dı gittilerNeredesiniz uleyn en son buraya yazmışsınız, cevap vermeyenin sütü taşsın, menemeninin kapakları bozulsun neyse kıyamadım, bu kadar yeterli
Nevreste
yasminsay
Nane Limon Kabugu
@Eslinna
@ASSOSyal
@60kiloyum
@Umutun Annesi
@JOYz
Mor kalbi de görünce etiketlemeden olmaz
@Kukrim
Unuttuğum varsa affola![]()
Ben direkt yazdım,ama senin yontemi de deneyelimSelena gibi çağıralım mı, ben yas diyeyim, sen min de Nevoş da say desin![]()
Neredesiniz uleyn en son buraya yazmışsınız, cevap vermeyenin sütü taşsın, menemeninin kapakları bozulsun neyse kıyamadım, bu kadar yeterli
Nevreste
yasminsay
Nane Limon Kabugu
@Eslinna
@ASSOSyal
@60kiloyum
@Umutun Annesi
@JOYz
@Kukrim
Neredesiniz uleyn en son buraya yazmışsınız, cevap vermeyenin sütü taşsın, menemeninin kapakları bozulsun neyse kıyamadım, bu kadar yeterli
Nevreste
yasminsay
Nane Limon Kabugu
@Eslinna
@ASSOSyal
@60kiloyum
@Umutun Annesi
@JOYz
@Kukrim
Günaydın
Aynen Zano'm, haydi ,geç bile kaldıkKimler kimler varda biz yokuz Zenna’m kalk gidek![]()
Bende deynoyu unuturum yapacak bir şey yokGünaydın![]()