- 28 Ekim 2022
- 9.496
- 27.504
- 478
- 29
Anladım. Benim evimin yol üstünde.Bağ evi desen yeterli.Ne taraftan aldılar? Antep’te güç yetmiyor valla. Biz de Mersin’den bakınıyoruz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım. Benim evimin yol üstünde.Bağ evi desen yeterli.Ne taraftan aldılar? Antep’te güç yetmiyor valla. Biz de Mersin’den bakınıyoruz.
Ben de orayı tahmin etmiştim. Kızılhisar, Geneyik vs. o taraflarda mı diyecektim.Anladım. Benim evimin yol üstünde.
![]()
Halep bulvarını geçince bağevine ordan gidiliyor.Ben de orayı tahmin etmiştim. Kızılhisar, Geneyik vs. o taraflarda mı diyecektim.Ablan nerede oturuyor peki?
Nereden gidersen git çarşıya gitmek eziyet.Halep bulvarını geçince bağevine ordan gidiliyor.
Normal evide üniversitede.
Bana yakın dolmuşla gidiyordum.
Anneminki daha uzakta kalıyor.
Merkez çarşıda ondan. Anneme gidişim 1 saat sürüyor.
Sadece yazın mı, kışın da hafta sonları gidiyoruz biz kayınbabamın bağına. Çocuklar için iyi oluyor. Bizimkiler şimdi orada hep. Fıstık için gittiler.Margaret Hale ayrı denize tatile gitmek yerine bu fikri düşünmüşler..
Üç ay orda vakit geçirmeyi.
çocuklar için.
evet annemgil de buraya geldikleri zaman eviniz uzak git git bitmiyor diyor.Nereden gidersen git çarşıya gitmek eziyet.![]()
Isınma özelliği varmış .Sadece yazın mı, kışın da hafta sonları gidiyoruz biz kayınbabamın bağına. Çocuklar için iyi oluyor. Bizimkiler şimdi orada hep. Fıstık için gittiler.![]()
Konserlerimin kapakları atarsa sen den bilirimNeredesiniz uleyn en son buraya yazmışsınız, cevap vermeyenin sütü taşsın, menemeninin kapakları bozulsun neyse kıyamadım, bu kadar yeterli
Nevreste
yasminsay
@Nane Limon Kabugu
Eslinna
@ASSOSyal
@60kiloyum
@Umutun Annesi
@JOYz
Mor kalbi de görünce etiketlemeden olmaz
@Kukrim
Unuttuğum varsa affola![]()
20 günden fazla kaldım Sivasta.Akşamları, geceler serin güzel uyuduk ama gündüz yandık orada da.Yok ferah ya burası üşünen havalar geldi hatta
Horantayı ilk defa duydum, bakayım ne demekmiş, tahmin ettim ne olduğunu.Senin horantan çok.![]()
Geçmiş olsun. Allah sevdiklerine sabır versin. Ablana da inşirah ferahlığı versinBiri benim akrabam ve eşimin arkaşı diğeri de akraba ve komşum olan iki kişi intihar etti
Yeğenim kaza geçirdi bağırsak yırtılması sonucu ameliyat oldu
Kız kardeşim boşanıyor altatıldı (çocuğu ameliyat sonrası yoğun bakımda olunca öğrendi )
Hain domdom. Hem havuz başında hem de kahvesi yine bol köpüklüBulunduğum yerde cezve yok Deynep’im, makine ile ve sabah kahvesi olur mu?Eki Görüntüle 3628337
Kız öyle yazlık evi olan sonra çok şikayetçi oluyor yaz tatilinde rahat bırakmıyorlar diye. 1 ay oldu galiba, taa ne zaman yine atmıştın havuz başında storiGörümcemgilin havuzlu şatosundayız Canom.![]()
Kayın babana giderken yemek te götürüp geliyor musun?Sadece yazın mı, kışın da hafta sonları gidiyoruz biz kayınbabamın bağına. Çocuklar için iyi oluyor. Bizimkiler şimdi orada hep. Fıstık için gittiler.![]()
Hayır, onlar bana gelirken getiriyor.Kayın babana giderken yemek te götürüp geliyor musun?![]()
Üzüldüm nane, Allah kolaylık versin, feraha çıkarsın inşallahBiri benim akrabam ve eşimin arkaşı diğeri de akraba ve komşum olan iki kişi intihar etti
Yeğenim kaza geçirdi bağırsak yırtılması sonucu ameliyat oldu
Kız kardeşim boşanıyor altatıldı (çocuğu ameliyat sonrası yoğun bakımda olunca öğrendi )
O zaman ben tatildeydimHain domdom. Hem havuz başında hem de kahvesi yine bol köpüklü
Kız öyle yazlık evi olan sonra çok şikayetçi oluyor yaz tatilinde rahat bırakmıyorlar diye. 1 ay oldu galiba, taa ne zaman yine atmıştın havuz başında stori![]()
Varmış işte havuzu görümcenin, boşuna ne para harcadınız?O zaman ben tatildeydim![]()