Aynı aynı bende öyleyim anliyorum seni kankaKankacim içmeye calısıyorum ama midem cok kötü oluyor o yüzden zorlamıyorum
Mantı mı yaptın söylemedin ki :)))Bu saate kadar mantı yaptim biriniz yardıma gelmedi
Allah yardımcısı olsun inşallahYa benimki zaten çok yürüyor işi gereği gerçi bazen oturduğu yerden kalkıp geri geliyor çok nadir de olsa
Ama günde en az 3-4 km yapıyor o da en az iş yogunsa 10 km buluyor
Neyseki havalar cook sıcak değil kankacımAynı aynı bende öyleyim anliyorum seni kanka
Kim olabilir bana maydonoz dedi @CanfebKim kızdırmış kuzumuu ?
Aynen burasıda serin gidiyor bugün üşüyorum hatta :)Neyseki havalar cook sıcak değil kankacım
Seninde kutlu olsun canımAnneler günümüz kutlu olsunve tüm anaç kadınlarımızın ❤
Tek üşüyen ben değilmişim :)))Aynen burasıda serin gidiyor bugün üşüyorum hatta :)
Biz yanmayı bırak daha ısınamadıkBende yaniyom
Isitalim bebegimBiz yanmayı bırak daha ısınamadık
İyi verseydin ayarıİyi aksamlar nassiniz
Ben kresdeki bakici ablayla atistim da geldim accuk
Orucunda etkisi sanırım ben dün feci dondum üç kazak giydim ısınamadımIsitalim bebegim
Ya şaka bi yanada bende bi usuyorum bi yanıyorum oruçluk diye herhalde
Helede ise giderken ne giycem diye dolabın onun de 10 dk bi saygi duruşu duyuyorum
Iyi aksamlar canım iyiyim sen nasılsın ❤İyi aksamlar nassiniz
Ben kresdeki bakici ablayla atistim da geldim accuk
Verdim verdimİyi verseydin ayarı
Tesekkur ederim balim ben de iyim:)Iyi aksamlar canım iyiyim sen nasılsın ❤
Demekki tek ısıtan şey 3 kazak yerine caymisOrucunda etkisi sanırım ben dün feci dondum üç kazak giydim ısınamadım
Ama iftardan sonra ısındım cay içtim yemek yedim derken :))
Dhshdh naptim ki sanki deseydin altı üstü munakasa yaptıkVerdim verdim
Annem de bizdeydi accik alttan al tartismadigin ogretmen kalmadi diyo
Öyleymis ama işte cay içemiyordum üşürkenDemekki tek ısıtan şey 3 kazak yerine caymis