Kesinlikle katılıyorum bekarlık sultanlıktırOhhh ohh en iyisi bekarlik suktanlik diyelim şimdiliksende bendensin
Annem de alttan al diyo bi deHaa söyle yol gel diyeydın
Ne güzel işte erken kalkarlar
Aynen aynen bende sevindim gel bi sarılalım minnos minnosKesinlikle katılıyorum bekarlık sultanlıktır
Burda herkes evleneyim diye seferber olmustu ama tek bekar ben değilmişim sevindim
Annelere ne bakiyon senAnnem de alttan al diyo bi de
Sen napiyosun calisiyo musun kuzu?
Aynen aynen bende sevindim gel bi sarılalım minnos minnosburasi evliler Kervanı olunca dedim buda evli herhâlde oh be dünya varmış
Buradayım canım nasılsınCano nerde manti fena yormus galiba
Nevo nerde?
Hayırlı akşamlar ablaHayırlı akşamlar
Ne güzel ne güzel ilkler bizden sorulur
Gercekten herkes evli burda sanırım düşünüyorum da bizim takımdada bekar yok
Okuş gibi su içen tek benim galibaBende öyle kanka bir bardak iftarda bir bardak sahurda
amin canım sağolAllah yardımcısı olsun inşallah
Geçen yatak odası penceresini açtım gece birde salonu böyle püfür püfür uyumuşum gece sabah a doğru eşim uyanmış söyleyene söylene kapattıBende yaniyom
Hayırlı akşamlar
Ahahaha seni Temmuz'da agustosata napcazOkuş gibi su içen tek benim galiba
amin canım sağol
Geçen yatak odası penceresini açtım gece birde salonu böyle püfür püfür uyumuşum gece sabah a doğru eşim uyanmış söyleyene söylene kapattı
Iyi aksamlar canım ❤İyi akşamlar kizceler çocukları yıkadım şimdi sıra bendehadi dedim bir bakayım bizim kızlara ondan sonra işleri halledeyim
Klima ile butunlesiyoruz markete koşarak gidip nefes alıyorum buz gibi içerdeAhahaha seni Temmuz'da agustosata napcaz
Nasılsın canımHayırlı akşamlar abla
Nasılsın canımcaniim
İyiyim abla sen nasılsın ❤Nasılsın canım
Kolay gelsin canımİyi akşamlar kizceler çocukları yıkadım şimdi sıra bendehadi dedim bir bakayım bizim kızlara ondan sonra işleri halledeyim
İyiyim canım sağolİyiyim abla sen nasılsın ❤