- Emoji Skoru
- 37.309
- Puanlar
- 798
Ya ben ogretmenlere once cok yuz veriyorum sanirim bakiyorum tepeme cikiyolar hoop ativeriyorum tepemdenDhshdh naptim ki sanki deseydin altı üstü munakasa yaptık
He ya orucluyken bazen çayın kokusunu ozluyomÖyleymis ama işte cay içemiyordum üşürken)
Caykoliksin demek kiHe ya orucluyken bazen çayın kokusunu ozluyom
Ahahaha o ne biçim cevap lan kim kime artisleniyo belli değil ben llsam bende hoplarimYa ben ogretmenlere once cok yuz veriyorum sanirim bakiyorum tepeme cikiyolar hoop ativeriyorum tepemden
Oglanlardan birisi acaip terleyen bi cocuk evde olduklarinda da goruyorum cocuk ogle uykusundan sirilsiklam kalkiyor.bakiciya vatsapdan mesaj attim ozan evde terliyo kresde terlemiyo mu yedek atlet kullanilmamis geliyor cunku diye.once terlemiyor diye yazmis sonra da 3 cocuga tek atlet koyuyorsun yetismiyo yazmis.tepem atti tabi sen daha bi tanesini kullanmiyosun 3 taneyi neden koyayim yazdim.once o bir taneyi kullan da sonra bana trip at dedim
BEnde pişman oldum ama baslamistim artık ☺Benimde aklıma geldi sonra kolum hiç kalkmadı yattım
Yok kuzum aslinda kolikte değilim ama orucluyken demkki oluyo hele birde anneme dedim suyun kokusunu özledim annem diyo iyi misin Bu nasıl susamaktirCaykoliksin demek ki
Bende cayı severimde hiç kokusunu özlemedim :))))
Valla çok yoruldum yarın misafirim var 2 kilo yaptım bebikle zor olduCano nerde manti fena yormus galiba
Nevo nerde?
Anaaa mantiyi kendin mi yapiyonValla çok yoruldum yarın misafirim var 2 kilo yaptım bebikle zor oldueşimi bekliyorum kV ye gidicez anneler günü kutlamaya ☺
Biraz hingel yaptim sonra mantıya başladım bi ara emzirirken kapatiyodum mantilariMantı mı yaptın söylemedin ki :)))
Kim yapacaktikiAnaaa mantiyi kendin mi yapiyon
Eline sağlık canım mantıda tek basına zor Yapılır yaBiraz hingel yaptim sonra mantıya başladım bi ara emzirirken kapatiyodum mantilari
Evet değil mi bi an hayal edemedim kendimiEline sağlık canım mantıda tek basına zor Yapılır ya
Sen yapamazsan ben hiç yapamamEvet değil mi bi an hayal edemedim kendimi
Hadi caniiiiim asıl sen hiç yapamazsan ben yapamamSen yapamazsan ben hiç yapamam
Annemlerle yapmıslıgım var ama 2 kilo cok zor :)))))
Ben yemek yapmayı yeni öğreniyorum da ondan cook becerikli değilim :))Hadi caniiiiim asıl sen hiç yapamazsan ben yapamamya bide maşAllah çocuklu falan ben evlenirsem yandım yada ben niye yanim ahali düşünsün
Ohhh ohh en iyisi bekarlik suktanlik diyelim şimdilikBen yemek yapmayı yeni öğreniyorum da ondan cook becerikli değilim :))
Hem evli değilim ki coluk cocuk da yok yani :))
Tam kavga saatiAhahaha o ne biçim cevap lan kim kime artisleniyo belli değil ben llsam bende hoplarim
Arkandayim yardima iihtiyacin olursa gelirim özellikle 3 4 sularinda fena oluyorum
Biraz gec degil mi canoValla çok yoruldum yarın misafirim var 2 kilo yaptım bebikle zor oldueşimi bekliyorum kV ye gidicez anneler günü kutlamaya ☺
Haa söyle yol gel diyeydınTam kavga saati
Aman bos ver zaten bakti tepem atiyo duzeltti kendini ben de mesajina cevap yazmadim
Biraz gec degil mi cano