Klima ile butunlesiyoruz markete koşarak gidip nefes alıyorum buz gibi içerde
Komşu aradi din kaloriferleri yakmaya devam etsek dedi ben de dedim ben gecelere pencereleri açıyorum sabah dilim dışarda geziyorum yoksa dedim
İyiyim canım ablam çok şükür diyelim sen nasılsın asılNasılsın canım
Ben öyle yapsam hastalıktan kurtulmamOkuş gibi su içen tek benim galiba
amin canım sağol
Geçen yatak odası penceresini açtım gece birde salonu böyle püfür püfür uyumuşum gece sabah a doğru eşim uyanmış söyleyene söylene kapattı
İyiyim canım çok şükürİyiyim canım ablam çok şükür diyelim sen nasılsın asıl
sağol abla yeni dusakabinin keyfini suruyoruzKolay gelsin canım
@Zipzip- kanka bu bendenden yaniyomus
Öyleymis okuyunca gördüm ama orası sıcak demek ki
@Zipzip- kanka bu bendenden yaniyomus
Benim de öksürüğün varda söküyorum kötüye gitmiyor diye sorun etmiyorumBen öyle yapsam hastalıktan kurtulmam
Hayırlı olsun canımsağol abla yeni dusakabinin keyfini suruyoruz
Annem benden beter birde onu hayal et
Anali kizlisağol abla yeni dusakabinin keyfini suruyoruz
Annem benden beter birde onu hayal et
Daha cam açmak için çok erken ben dün kombiyi açtım misafiirim vardı.Benim de öksürüğün varda söküyorum kötüye gitmiyor diye sorun etmiyorum
Daha bana anca sıra geldi hani eskiden odunla yakılan sohbennler varmış ya adı aklıma gelmediHayırlı olsun canım
Başka bi açıklaması olamazÖyleymis okuyunca gördüm ama orası sıcak demek ki
Sizin oralar serindir Martin son haftası bizim çocuklar denize girdi burdaDaha cam açmak için çok erken ben dün kombiyi açtım misafiirim vardı.
Lojmanda biizimde vardı ama adını unuttum:)Daha bana anca sıra geldi hani eskiden odunla yakılan sohbennler varmış ya adı aklıma gelmedi
Yakınca herkes aynı gün duş alırmış onun gibi olduk bugün
Ohhh ne güzel burası ilk kez bu yıl böyle:)Sizin oralar serindir Martin son haftası bizim çocuklar denize girdi burda
Manisa nin serin yerlerindeyim ben annem merkez de harlı sıcağını o çekiyorBaşka bi açıklaması olamaz
Bugün hava çok güzeldi hatta bende aşağı inecektir de sular kesildi işler bitmeyince inemedimOhhh ne güzel burası ilk kez bu yıl böyle:)
Bende çıkmadım eşim sıcaktı dedi:)Bugün hava çok güzeldi hatta bende aşağı inecektir de sular kesildi işler bitmeyince inemedim