Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Trabzon Rize efsane git mutlaka canım samsunda öyle banada beklerim❤❤❤
Keşke gelebilsek gorusebilsek

Bizim atalar Trabzon'dan gelmiş çok istiyorum gitmeyi ama bakalım nasip artık

Eşim askerlik arkadaşı ile grupu var illaki görüşelim diyorlar
.

Bakalım büyük ihtimal biz gideceğiz ama daha kesin değil ben Trabzon u istiyorum samsun dan çok :))

Bu taraflara gelirsen beklerim bende

Teşekkür ederim canım o taraflara hiç gelmedim
Ama bak senin gelme bahanen varmış seni buralarda görmek daha kolay olur benim için

Teşekkür ederim canım o taraflara hiç gelmedim
Ama bak senin gelme bahanen varmış seni buralarda görmek daha kolay olur benim için
Muhakkak gel geçen lerde festival vardı mesir macunu festivali bizimde güzellikleri var şehrimizin

He ya sorma yoksa bu saatte ne işim var beni bilenler 12 den önce görmezdi buralarda şimdi sana devrediyorum
Kolay gelsin canım o zaman ❤❤❤
Ramazandan önce 8 de burda oluyordum simdi az uyuyorum 10 da felan kalkıyorım aslında uykuyu seviyorum ama merak edip buralara bakıyorum :)))))

Tesekkur ederim canım Allah hepimizin oruclarını kabul etsin inşallah
Hastamıydın canım cook gecmis olsun ❤
Hastaydım kuzum geçen pazar dağa kuzu göbeği mantarı aramaya gitmiştik yağmur indi mis gibi nisan yağmuru, üstüne birde çoban köpeği havlaması çok yakından gelince hemen arabaya indik ama tabi o halde başka dağada gidince üşüttüm. Hayızda eklenince sanki bir daha iyileşemicekmişimm gibi geliyordu estağfirullah ben hep böyle en kötüsünü getiririm aklıma vesveseliyim çok şükür şimdi iyiyiz Rabbim beterinden saklasın cümlemizi

Amin canım cook şükür iyileşmişsiniz,
Böyle durumlarda havanında yagıslı oldugunu biliyorsan yedek kıyafet götür canım ıslak ıslak durmak da hasta etmistir neyseki cokk şükür iyileşmişssiniz
Peki mantar bulabildiniz mi gittiğinizd değdi mi :))

çok isterdim kuzum
Gittin mi sen yanmissindir oralarda şimdi alev almissindir işin var valla ulu orta yerlerde
O kalabalığa bir kadının girmesi mümkün değil girebilir ama çıkabilir mi bilmem

Ben anca sergi ve fuarlara gidebiliyorim :))

Annelere ne bakiyon sen
Bil bakalim naptim bugün oglene kadar yattım
sonra baktım sen gene iftar sofrasi yapmamissin çok ayıp
Benim iftar sofrasi sanirim ay sonlarina kalacakaccuk merak edin

Gercekten herkes evli burda sanırım düşünüyorum da bizim takımdada bekar yok
Bos ver bekarlik sultanlikmis gercekten benim yerime de bekar takil
Buradayım canım nasılsın
Tesekkur ederim nevo nasil olayim kafa gidiii galibasabah camasir makinesini calistirip gittim diger odalari toplamaya mutfaga bi gectim bitmesine 10 dakika kala deterjan kalmis orda dokmemisimyeniden calistirdim
Bizim buralar acaip sicak kanka 28-29 derece
Eşim

iftardan sonra geliyor mecbur kuzum
Gittiniz mi aksam cano

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…