Yok canım amcamla Kuzenimde gidiyorlar ben işleri oldugu zaman gidiyorumsenle babanmi bakiyosunuz bitek
market kime ait cnmYok canım amcamla Kuzenimde gidiyorlar ben işleri oldugu zaman gidiyorum
Yok ablamın sonuçları 18 inde çıkacak merakla bekliyorum inşallahsükür canim sen nasilsin sonuclar ciktimi
Ortak canım 20 yıldır yaklasık beraber calısıyorlar,market kime ait cnm
Eşim de emekli olunca market dusuniyorOrtak canım 20 yıldır yaklasık beraber calısıyorlar,
Kücük bir yer zaten canım işte birlikte idsre ediyorlar :)
Hiç tavsiye etmem canım :))Eşim de emekli olunca market dusuniyor
Bilmiyorim çocuklarda hayal ediyorlar ortanci marketten yiyecek mis çikolatalarıHiç tavsiye etmem canım :))
Biz kurtulmaya calısıyoruz :)))
Içine girince yemek bile istemez canımBilmiyorim çocuklarda hayal ediyorlar ortanci marketten yiyecek mis çikolataları
Evet sıkıcı dir umarım bende bişey baglanmaui sevmiyorum sürekli bir yerde otur tatil yok izin yok sıkıcı olur valla haklısın ben bakmak sulamak zorunda kalıyoruz diye iki sıra biber bile dikmiyorumIçine girince yemek bile istemez canım
Sen 2 biberden sıkılıyorsan market işi cook zor,Evet sıkıcı dir umarım bende bişey baglanmaui sevmiyorum sürekli bir yerde otur tatil yok izin yok sıkıcı olur valla haklısın ben bakmak sulamak zorunda kalıyoruz diye iki sıra biber bile dikmiyorum
Evet onun hayalleri çok ve süreli değişiyor zatenSen 2 biberden sıkılıyorsan market işi cook zor,
Izin yok,tatil yok,bayram yok ailecek birsey yapamıyoruz canım emekli olana kadar eşin cok sey değişir zsten canım :)))
Sen var ya senOoo neler olmuyorki
Ben anladım zatiBende bilmiyorum
anladim canim rabbim bereket versinOrtak canım 20 yıldır yaklasık beraber calısıyorlar,
Kücük bir yer zaten canım işte birlikte idsre ediyorlar :)
Saol canım benim ❤ ❤anladim canim rabbim bereket versin
ne icin gebelik icinmiydi transfer fln demissinYok ablamın sonuçları 18 inde çıkacak merakla bekliyorum inşallah
Saol canım benim ❤ ❤
Gebelik canım evetne icin gebelik icinmiydi transfer fln demissin