Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 100.609 298.993 898 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.861 Minikriko .!.: Kan tahlili pozitif çıktı bir. Kaç gün sonra doktor kontrolünde ultrasona girecekti doktora gitmeden bir gün önce düştü İkinci hiç tutmadı bu 3. Genişletmek için tıkla... Bu sefer olur inşallah
Minikriko .!.: Kan tahlili pozitif çıktı bir. Kaç gün sonra doktor kontrolünde ultrasona girecekti doktora gitmeden bir gün önce düştü İkinci hiç tutmadı bu 3. Genişletmek için tıkla... Bu sefer olur inşallah
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.201 437.846 898 35 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.862 Jenna16 .!.: O bile zor gidiyor ama ,tüm gün olsa içerim o kadar.Sayili zamanda olmuyor Genişletmek için tıkla... Aynen bende içemiyorum havalarda sıcak değil su içilmiyor
Jenna16 .!.: O bile zor gidiyor ama ,tüm gün olsa içerim o kadar.Sayili zamanda olmuyor Genişletmek için tıkla... Aynen bende içemiyorum havalarda sıcak değil su içilmiyor
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.170 303.122 698 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.863 Jenna16 .!.: Bu sefer olur inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah çok hevesliler bazen ayin 18 i gelsin istemiyorum olmazsa teselli etmek o kadar zor ki insanın boğazına dugumleniyor ne desende de olmuyor
Jenna16 .!.: Bu sefer olur inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah çok hevesliler bazen ayin 18 i gelsin istemiyorum olmazsa teselli etmek o kadar zor ki insanın boğazına dugumleniyor ne desende de olmuyor
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.201 437.846 898 35 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.864 Minikriko .!.: Kan tahlili pozitif çıktı bir. Kaç gün sonra doktor kontrolünde ultrasona girecekti doktora gitmeden bir gün önce düştü İkinci hiç tutmadı bu 3. Genişletmek için tıkla... Inşallah bu sefer olur canım
Minikriko .!.: Kan tahlili pozitif çıktı bir. Kaç gün sonra doktor kontrolünde ultrasona girecekti doktora gitmeden bir gün önce düştü İkinci hiç tutmadı bu 3. Genişletmek için tıkla... Inşallah bu sefer olur canım
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.170 303.122 698 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.865 Zipzip- .!.: Aynen bende içemiyorum havalarda sıcak değil su içilmiyor Genişletmek için tıkla... Ben ramazan a ara verdim dün normalde de çok içiyorum Ramazan'da çok içiyorum sanırım kilodan Bu kadar çok su icmemem rağmen vücut analizinde az çıkmıştı vücutta sıvı Günde 2-3 bardak icen zayıf komsufa benden çok çıkmıştı
Zipzip- .!.: Aynen bende içemiyorum havalarda sıcak değil su içilmiyor Genişletmek için tıkla... Ben ramazan a ara verdim dün normalde de çok içiyorum Ramazan'da çok içiyorum sanırım kilodan Bu kadar çok su icmemem rağmen vücut analizinde az çıkmıştı vücutta sıvı Günde 2-3 bardak icen zayıf komsufa benden çok çıkmıştı
balbocuuu Nirvana Kayıtlı Üye 7 Aralık 2016 7.974 26.219 548 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.866 Minikriko .!.: Kan tahlili pozitif çıktı bir. Kaç gün sonra doktor kontrolünde ultrasona girecekti doktora gitmeden bir gün önce düştü İkinci hiç tutmadı bu 3. Genişletmek için tıkla... benimde ilk.bebegim karnimda ölmüsdü simdi prensesim oldu. ablaninda olucak insallah
Minikriko .!.: Kan tahlili pozitif çıktı bir. Kaç gün sonra doktor kontrolünde ultrasona girecekti doktora gitmeden bir gün önce düştü İkinci hiç tutmadı bu 3. Genişletmek için tıkla... benimde ilk.bebegim karnimda ölmüsdü simdi prensesim oldu. ablaninda olucak insallah
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.201 437.846 898 35 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.867 Minikriko .!.: Ben ramazan a ara verdim dün normalde de çok içiyorum Ramazan'da çok içiyorum sanırım kilodan Bu kadar çok su icmemem rağmen vücut analizinde az çıkmıştı vücutta sıvı Günde 2-3 bardak icen zayıf komsufa benden çok çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Kilolu oldugum dönemde su içemezdim ki canım :))))
Minikriko .!.: Ben ramazan a ara verdim dün normalde de çok içiyorum Ramazan'da çok içiyorum sanırım kilodan Bu kadar çok su icmemem rağmen vücut analizinde az çıkmıştı vücutta sıvı Günde 2-3 bardak icen zayıf komsufa benden çok çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Kilolu oldugum dönemde su içemezdim ki canım :))))
gurtmingotam 🥇 Pro Üye 28 Mayıs 2015 7.524 27.772 548 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.868 Hazal .!.: Nasılsın canım katilcan mı ☺☺ Genişletmek için tıkla... İyiyiz çok şükür canım katılmak istiyorum inşallah ilk fırsatta
Hazal .!.: Nasılsın canım katilcan mı ☺☺ Genişletmek için tıkla... İyiyiz çok şükür canım katılmak istiyorum inşallah ilk fırsatta
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 100.609 298.993 898 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.869 Minikriko .!.: İnşallah çok hevesliler bazen ayin 18 i gelsin istemiyorum olmazsa teselli etmek o kadar zor ki insanın boğazına dugumleniyor ne desende de olmuyor Genişletmek için tıkla... Her şeyde bir hayır aramak lazım işte. Belki olmaması hayırlıdır . Başına gelmeyince konuşmak kolay tabii benim icin
Minikriko .!.: İnşallah çok hevesliler bazen ayin 18 i gelsin istemiyorum olmazsa teselli etmek o kadar zor ki insanın boğazına dugumleniyor ne desende de olmuyor Genişletmek için tıkla... Her şeyde bir hayır aramak lazım işte. Belki olmaması hayırlıdır . Başına gelmeyince konuşmak kolay tabii benim icin
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.170 303.122 698 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.870 balbocuuu .!.: benimde ilk.bebegim karnimda ölmüsdü simdi prensesim oldu. ablaninda olucak insallah Genişletmek için tıkla... inşallah canım bende merakla bekliyorum bir olsa ilk yeğenim olacak ne teyze oldum ne hala oğlan kardeşim in de yapasi yok sanırım
balbocuuu .!.: benimde ilk.bebegim karnimda ölmüsdü simdi prensesim oldu. ablaninda olucak insallah Genişletmek için tıkla... inşallah canım bende merakla bekliyorum bir olsa ilk yeğenim olacak ne teyze oldum ne hala oğlan kardeşim in de yapasi yok sanırım
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.170 303.122 698 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.871 Jenna16 .!.: Her şeyde bir hayır aramak lazım işte. Belki olmaması hayırlıdır . Başına gelmeyince konuşmak kolay tabii benim icin Genişletmek için tıkla... Annemde bunu söylüyor ama o kişiye onu anlatamiyorsin belki Allah böylesine hayırlı görüyor diyor ama işte şahsen bende uasasam aynısını düşünürdüm kendini eksik görüyor ..
Jenna16 .!.: Her şeyde bir hayır aramak lazım işte. Belki olmaması hayırlıdır . Başına gelmeyince konuşmak kolay tabii benim icin Genişletmek için tıkla... Annemde bunu söylüyor ama o kişiye onu anlatamiyorsin belki Allah böylesine hayırlı görüyor diyor ama işte şahsen bende uasasam aynısını düşünürdüm kendini eksik görüyor ..
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 100.609 298.993 898 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.872 Zipzip- .!.: Aynen bende içemiyorum havalarda sıcak değil su içilmiyor Genişletmek için tıkla... Aynen öyle
Zipzip- .!.: Aynen bende içemiyorum havalarda sıcak değil su içilmiyor Genişletmek için tıkla... Aynen öyle
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 100.609 298.993 898 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.873 Minikriko .!.: Annemde bunu söylüyor ama o kişiye onu anlatamiyorsin belki Allah böylesine hayırlı görüyor diyor ama işte şahsen bende uasasam aynısını düşünürdüm kendini eksik görüyor .. Genişletmek için tıkla... Muhakkak,ama benimki sadece dilek. Yani böyle dusunebilseler keske
Minikriko .!.: Annemde bunu söylüyor ama o kişiye onu anlatamiyorsin belki Allah böylesine hayırlı görüyor diyor ama işte şahsen bende uasasam aynısını düşünürdüm kendini eksik görüyor .. Genişletmek için tıkla... Muhakkak,ama benimki sadece dilek. Yani böyle dusunebilseler keske
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 100.609 298.993 898 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.874 Minikriko .!.: inşallah canım bende merakla bekliyorum bir olsa ilk yeğenim olacak ne teyze oldum ne hala oğlan kardeşim in de yapasi yok sanırım Genişletmek için tıkla... Teyze olmak şahane
Minikriko .!.: inşallah canım bende merakla bekliyorum bir olsa ilk yeğenim olacak ne teyze oldum ne hala oğlan kardeşim in de yapasi yok sanırım Genişletmek için tıkla... Teyze olmak şahane
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.170 303.122 698 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.875 Jenna16 .!.: Muhakkak,ama benimki sadece dilek. Yani böyle dusunebilseler keske Genişletmek için tıkla... İnşallah düşünürler canım ama yaşayan için çok zor yaa
Jenna16 .!.: Muhakkak,ama benimki sadece dilek. Yani böyle dusunebilseler keske Genişletmek için tıkla... İnşallah düşünürler canım ama yaşayan için çok zor yaa
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.170 303.122 698 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.876 Jenna16 .!.: Teyze olmak şahane Genişletmek için tıkla... Olursa ilk teyzelik duygum olacak neler neler yaparım ben ona
Jenna16 .!.: Teyze olmak şahane Genişletmek için tıkla... Olursa ilk teyzelik duygum olacak neler neler yaparım ben ona
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 100.609 298.993 898 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.877 Minikriko .!.: İnşallah düşünürler canım ama yaşayan için çok zor yaa Genişletmek için tıkla... Sende 3 tane var Allah bağışlasın,bende de bir tanecik olsa diyordu mutlaka . Herkes der
Minikriko .!.: İnşallah düşünürler canım ama yaşayan için çok zor yaa Genişletmek için tıkla... Sende 3 tane var Allah bağışlasın,bende de bir tanecik olsa diyordu mutlaka . Herkes der
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 100.609 298.993 898 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.878 Minikriko .!.: Olursa ilk teyzelik duygum olacak neler neler yaparım ben ona Genişletmek için tıkla... Ya evlat gibi seviyor insan ,abartısız diyorum
Minikriko .!.: Olursa ilk teyzelik duygum olacak neler neler yaparım ben ona Genişletmek için tıkla... Ya evlat gibi seviyor insan ,abartısız diyorum
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.170 303.122 698 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.879 Jenna16 .!.: Sende 3 tane var Allah bağışlasın,bende de bir tanecik olsa diyordu mutlaka . Herkes der Genişletmek için tıkla... Evet kiskirtanlar bile oluyormuş biliyormusun Onun 3 tane var annen onu daha çok seviyordur diye bunu ağlayarak anlattı bazı insanlar çok vicdansız
Jenna16 .!.: Sende 3 tane var Allah bağışlasın,bende de bir tanecik olsa diyordu mutlaka . Herkes der Genişletmek için tıkla... Evet kiskirtanlar bile oluyormuş biliyormusun Onun 3 tane var annen onu daha çok seviyordur diye bunu ağlayarak anlattı bazı insanlar çok vicdansız
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 100.609 298.993 898 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.880 Minikriko .!.: Evet kiskirtanlar bile oluyormuş biliyormusun Onun 3 tane var annen onu daha çok seviyordur diye bunu ağlayarak anlattı bazı insanlar çok vicdansız Genişletmek için tıkla... Pisliklerinde boğulsunlar
Minikriko .!.: Evet kiskirtanlar bile oluyormuş biliyormusun Onun 3 tane var annen onu daha çok seviyordur diye bunu ağlayarak anlattı bazı insanlar çok vicdansız Genişletmek için tıkla... Pisliklerinde boğulsunlar