Gizli psikopat dolu ortalık. Kimseyle dalaşmaya gelmezemanet yasiyoz vala basimiza heran hersey gelebilir buna emin oldum artik
Gördüm onu ,bakacağım bi :))Sütaş yarışmasına katılacak mısın?
Orası kolay sadece sofra resmi göndereceksiniz:)Gördüm onu ,bakacağım bi :))
Evet evet gördüm :) Niyetim var,bakalim :)Orası kolay sadece sofra resmi göndereceksiniz:)
Hadi bakalım hayırlısıEvet evet gördüm :) Niyetim var,bakalim :)
Amin canım.Hadi bakalım hayırlısı
İste oyleleri evde kendi cocugunu da dusunmeyenler maalesefmalesef oyle ama bir erkegin bayana heleki kucaginda bebek varken bagirip cagirmasi cok kotu bi durum o an cocugumu dusunsem kendimimi bilemedim.
Ay sonunu bulur gibiSofra ne zaman geliyor hamarat hatun ?
Niye o kadar uzak:)İste oyleleri evde kendi cocugunu da dusunmeyenler maalesef
Ay sonunu bulur gibi
heh aynen ole iste acaba o adam karsima cikarmi diye simdiden dusunuyorumPsikolojin bozulmuştur bir süre dışarı çıkmaya bile korkarsın
eminim oledirler dusuncesiz insanlar.İste oyleleri evde kendi cocugunu da dusunmeyenler maalesef
Heyecanla bekliyorum :))İste oyleleri evde kendi cocugunu da dusunmeyenler maalesef
Ay sonunu bulur gibi
Yok canım çıkmaz rahat olheh aynen ole iste acaba o adam karsima cikarmi diye simdiden dusunuyorum
Yok canım çıkmaz rahat olheh aynen ole iste acaba o adam karsima cikarmi diye simdiden dusunuyorum
Sen ne zaman yapacaksin?Heyecanla bekliyorum :))
Ramazan sofralarina niyetim yok pek,Sütaş'a bir bakacağımSen ne zaman yapacaksin?
doru diyosun artik sana laf diyene bile arkani donup gitmen gerekirGizli psikopat dolu ortalık. Kimseyle dalaşmaya gelmez
Bende sıkıntı yok:)Site kasıyor sanki . Sadece bende mi öyle acaba ?
Trafikte bile ,birbirine kızan takıyor bıçağıdoru diyosun artik sana laf diyene bile arkani donup gitmen gerekir