Hadi gözümüz aydın canımİyi Akşamlar canlarımdışarı cikiyorum çıkmadan yazayım dedim tomografi temiz çıkmış beyin ile ilgili birşey yokmuş çok şükür .Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah sizinde gönlünüze göre versin herşeyi
Harika haberİyi Akşamlar canlarımdışarı cikiyorum çıkmadan yazayım dedim tomografi temiz çıkmış beyin ile ilgili birşey yokmuş çok şükür .Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah sizinde gönlünüze göre versin herşeyi
haksiz yere okadar ölüp giden insanlar varkiiTrafikte bile ,birbirine kızan takıyor bıçağı
Dua et sakinleş biraz:)insalah❤
Dün gece ve bu sabahtan kapı duvardiBende sıkıntı yok:)
Ohh ya mis gibi böyle sevilmemistimBolll tükürüklüüü geliyooooo ımmmuuckkkksss
Allah korusun iyi insanlarıhaksiz yere okadar ölüp giden insanlar varkii
tmm abla saolDua et sakinleş biraz:)
Amin cnm aminnAllah korusun iyi insanları
Hadi ya ben 1 e kadar buralardaydım:)Dün gece ve bu sabahtan kapı duvardi
Çok teşekkür ederim canımHarika haberÇok sevindim kuzum benim ♥♥İyi eğlenceler
cok sevindim canim Rabbim saglik versinİyi Akşamlar canlarımdışarı cikiyorum çıkmadan yazayım dedim tomografi temiz çıkmış beyin ile ilgili birşey yokmuş çok şükür .Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah sizinde gönlünüze göre versin herşeyi
İyi akşamlar canım cook sevindimİyi Akşamlar canlarımdışarı cikiyorum çıkmadan yazayım dedim tomografi temiz çıkmış beyin ile ilgili birşey yokmuş çok şükür .Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah sizinde gönlünüze göre versin herşeyi
Sende doyur gözümüzü şöyleİyiyiz çok şükür canım katılmak istiyorum inşallah ilk fırsatta☺
Çok teşekkür ederim canımHadi gözümüz aydın canımİyi akşamlar
Kankacim çok teşekkür ederim canımİyi akşamlar canım cook sevindim♥
Sen iyi ol,çayı da bir gün içeriz inşallah :))Amin canım benimÇok teşekkür ederim canımArkadaşlara çay ismarlicam keşke sizde olsanız sizede ismarlasam size anca dualarim ile teşekkür edebiliyorum herşey dilediginizce olsun inşallah