Rezillik tam anlamıyla yazık o kadınla o adamın yetiştirdiği çoluk çocuğa.. vicdansızlar hidayetsizler tüüüüüüüüüüüüüpttye gitim bgun kucagimda bebekle beklerken bi bayan geldi siradakilerden sira iste verirler senin cocugun var dedi bnde bi bayandan rica etim birden bitane adam ordan bagirdi sira veremeyiz bilmem ne bagirip cagiryo yanindada karisi sora biadam geldi bayana ne bagiryosun dedi oda sanane sen kimsin diyerek adama saldirdi yumruk flan atilar adamin karisida bana kufur ediyo herkezin icinde or.. yuzunden kavga cikti diyerek soka girdim ben oan zaten sora polis flan cagirdilar polis gelene kadar bekledim sikayetci olacaktim baktim adam ustume yuruyo beni dovcek nerdeyse sora eve geldim ben. ama benim yuzumden yumruk yiyen adama agliyorum geldigimden beri kendimi sucluyorum adamdan helallikte alamadim(
Yok canım senin suçun yok boşa üzülmepttye gitim bgun kucagimda bebekle beklerken bi bayan geldi siradakilerden sira iste verirler senin cocugun var dedi bnde bi bayandan rica etim birden bitane adam ordan bagirdi sira veremeyiz bilmem ne bagirip cagiryo yanindada karisi sora biadam geldi bayana ne bagiryosun dedi oda sanane sen kimsin diyerek adama saldirdi yumruk flan atilar adamin karisida bana kufur ediyo herkezin icinde or.. yuzunden kavga cikti diyerek soka girdim ben oan zaten sora polis flan cagirdilar polis gelene kadar bekledim sikayetci olacaktim baktim adam ustume yuruyo beni dovcek nerdeyse sora eve geldim ben. ama benim yuzumden yumruk yiyen adama agliyorum geldigimden beri kendimi sucluyorum adamdan helallikte alamadim(
kucagimda bebek var yok dinlemiyo ne bicim adam olay bianda buyudu cok sacma biyere gti hic yok yerdenRezillik tam anlamıyla yazık o kadınla o adamın yetiştirdiği çoluk çocuğa.. vicdansızlar hidayetsizler tüüüüüüüüüüüüü
aynen kimsenin sirasini alcak deilim kizim durmuyodu diye rica etim ama cok buyudu olayYok canım senin suçun yok boşa üzülme
Mübarek günde yapılacak şey değil.O ,oruçtan dolayı gergindir sataşacak adam arıyordur.
Boşa gerginlik olmuşİnsanlar çok anlayışsız.
Rabbim korumuş daha beteri olabilirdi.aynen kimsenin sirasini alcak deilim kizim durmuyodu diye rica etim ama cok buyudu olay
Senin suçun yok ki canım benim. O tip şuursuzmuşpttye gitim bgun kucagimda bebekle beklerken bi bayan geldi siradakilerden sira iste verirler senin cocugun var dedi bnde bi bayandan rica etim birden bitane adam ordan bagirdi sira veremeyiz bilmem ne bagirip cagiryo yanindada karisi sora biadam geldi bayana ne bagiryosun dedi oda sanane sen kimsin diyerek adama saldirdi yumruk flan atilar adamin karisida bana kufur ediyo herkezin icinde or.. yuzunden kavga cikti diyerek soka girdim ben oan zaten sora polis flan cagirdilar polis gelene kadar bekledim sikayetci olacaktim baktim adam ustume yuruyo beni dovcek nerdeyse sora eve geldim ben. ama benim yuzumden yumruk yiyen adama agliyorum geldigimden beri kendimi sucluyorum adamdan helallikte alamadim(
evet hersey beklenir bu insanlardan disari cikmaya korkar olduk artik ortam oyle oldukiRabbim korumuş daha beteri olabilirdi.
Off gercekten cok kotu olmuspttye gitim bgun kucagimda bebekle beklerken bi bayan geldi siradakilerden sira iste verirler senin cocugun var dedi bnde bi bayandan rica etim birden bitane adam ordan bagirdi sira veremeyiz bilmem ne bagirip cagiryo yanindada karisi sora biadam geldi bayana ne bagiryosun dedi oda sanane sen kimsin diyerek adama saldirdi yumruk flan atilar adamin karisida bana kufur ediyo herkezin icinde or.. yuzunden kavga cikti diyerek soka girdim ben oan zaten sora polis flan cagirdilar polis gelene kadar bekledim sikayetci olacaktim baktim adam ustume yuruyo beni dovcek nerdeyse sora eve geldim ben. ama benim yuzumden yumruk yiyen adama agliyorum geldigimden beri kendimi sucluyorum adamdan helallikte alamadim(
Merhaba canım hoşgeldin nasılsınSelam.
Selam canimSelam.
Aynen canım her an her şey olabilir dikkatli olmak lazım:)evet hersey beklenir bu insanlardan disari cikmaya korkar olduk artik ortam oyle olduki
Merhaba canım :)Hoşbuldum,iyiyim .Sen nasılsın ?Merhaba canım hoşgeldin nasılsın
malesef oyle ama bir erkegin bayana heleki kucaginda bebek varken bagirip cagirmasi cok kotu bi durum o an cocugumu dusunsem kendimimi bilemedim.Off gercekten cok kotu olmus
İnsanlar ne kadar tahammulsuz
Sofra ne zaman geliyor hamarat hatun ?Selam canim
İyiyim canım sağol:)Merhaba canım :)Hoşbuldum,iyiyim .Sen nasılsın ?
emanet yasiyoz vala basimiza heran hersey gelebilir buna emin oldum artikAynen canım her an her şey olabilir dikkatli olmak lazım:)
Allah iyilik versin canım :)İyiyim canım sağol:)
Psikolojin bozulmuştur bir süre dışarı çıkmaya bile korkarsınemanet yasiyoz vala basimiza heran hersey gelebilir buna emin oldum artik
Sütaş yarışmasına katılacak mısın?Allah iyilik versin canım :)