Vay vay vay hamarat hatunumuzAmin canım benimÇeyiz düzücem para lazım
Sen neyine diyet yapıyorsun ya dal gibisin zatenFalakaya yatır beni
Hatta öbür gün yaziyodum dimi2 gündür misafirlikteydik kuzum misafirlige giderken bile dedim baba benim tartilmam lazımdı bakiyo suratima boş boş ve sigaradan başı donmus bi şekilde
Ama bugün tartildim kuzum dur resimli hemde atcam
Benimde dün hiç aklıma gelmedi bugün tartı bildirimi alıyoruz senide görünce sorayım dedim :)))Falakaya yatır beni
Hatta öbür gün yaziyodum dimi2 gündür misafirlikteydik kuzum misafirlige giderken bile dedim baba benim tartilmam lazımdı bakiyo suratima boş boş ve sigaradan başı donmus bi şekilde
Ama bugün tartildim kuzum dur resimli hemde atcam
Vay vay vay hamarat hatunumuzhayırdır kuzum kime kızın için mi
Herkesi takıma alacagımSen neyine diyet yapıyorsun ya dal gibisin zaten
Bizim kız da demiştim ya her seferinde başka bir bilmem ne diyetiyle geliyor diye, bu seferde başka bir diyet bulmuş bugün telefonda onu söyledi, su diyetiymiş delirtecek beni yaHerkesi takıma alacagım
Ramazanda kilo aldım dedi de ondan sordum kilosunu
Yaz gelince bizim takıma gönder ablaBizim kız da demiştim ya her seferinde başka bir bilmem ne diyetiyle geliyor diye, bu seferde başka bir diyet bulmuş bugün telefonda onu söyledi, su diyetiymiş delirtecek beni ya
Profilime girde etiketlerime bir bakKeyiflerin iyi olmasına sevindim
İyiyim teşekkür ederim
Onu ben hiç izlemedimNe bileyim ürkütüyor beniHele bir de 'O' filmimi izledikten sonra hepten korkmaya başladım
Hangi etiketler:)Profilime girde etiketlerime bir bak
Yok ben anlatamıyorum ki ona, sınavlar var kafan çalışmaz diyorum hurma yerim diyorYaz gelince bizim takıma gönder abla
Su diyeti yapacam diye ac kalmasın sınav dönemide baslar, sağlıklı beslenmeyi öğrense daha güzel olur
Inşallah seni dinler ablada yazın zaten bos bol bol yürüyüs yapıp verebilir zatenY
Yok ben anlatamıyorum ki ona, sınavlar var kafan çalışmaz diyorum hurma yerim diyor
İyi damacanayla gez dedim ben de
Çok etkiledi beniOnu ben hiç izlemedim
Gelince sahilin bir ucundan diğer ucuna koşturcam zatenInşallah seni dinler ablada yazın zaten bos bol bol yürüyüs yapıp verebilir zaten
Hasta olur keşke yapmasaY
Yok ben anlatamıyorum ki ona, sınavlar var kafan çalışmaz diyorum hurma yerim diyor
İyi damacanayla gez dedim ben de
Dinlemiyor kiHasta olur keşke yapmasa
Benim kızlarda öyle çok dikkat ediyorlar.45-46 kilolar hala kilo alacağız diye panik yapıyorlar.Dinlemiyor kiYapamaz zaten mümkün değil dayanamaz açlığa ikinci gün pes eder
Dilara'da yok o tür düşüncelerBenim kızlarda öyle çok dikkat ediyorlar.45-46 kilolar hala kilo alacağız diye panik yapıyorlar.
Sen neyine diyet yapıyorsun ya dal gibisin zaten